Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban csináljuk (análszex) barátommal?
Figyelt kérdés
Barátom még eléggé kedő. Magasabb mint én, így kutyába nehezen érem fel, lovagolni nem tud.2023. márc. 19. 08:07
1/17 Jani Belucci válasza:
Misszionárius póz. Segge alá tegyél párnát.
3/17 anonim válasza:
Semmilyenben. A végbélnek nem a szexuális aktus a célja. A sérülés pedig a legtöbb sikosító, legnagyobb gyengédség mellett is garantált.
5/17 anonim válasza:
Miért pontoztatok le? Fáj az igazság? Az anális stex minden esetben mikrosérüleseket okoz. Viszont hajrá, ha ennyi eszetek van.
6/17 steven95 válasza:
#5 Dehogy. Neked fáj, hogy minden pillanatban mikor ezt leírod, valaki épp arra használja. Szinte mintha már logikai kapocs lenne a kettő között, úgyhogy mondogassad ;)
7/17 anonim válasza:
Nem nekem fáj te buta! Olvass már utána hogy minden anális szexnél a nyálkhártyán miktosérülés keletkezik!
8/17 steven95 válasza:
Nem vagyok buta, igy van ahogy modod, Te vagy buta hogy a fenti hozzászólások bármelyike azt állítaná hogy nem így van :)
9/17 Jani Belucci válasza:
#3: Oké, és ezek a mikrosérülések mennyiben jelentenek komoly egészségügyi kockázatot? Tegyük fel, hogy gumiban csinálják.
10/17 anonim válasza:
9-es! Az óvszer a nemi bajoktól véd, de az aki kapja az anált, akkor is mikrosérüléseket szenved. Úgy is, ha nem érzi egy ideig. A saját fekáliája is bejut a mikrosérülésekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!