Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszem a baratommal de nincs ovszer akkor most ha anelkul csinaljuk akkor ugye nincs sok eselye h terhes leszek ha kihuzza elvezes elott???
Áruld már el, hogy miért nincs óvszer? Konkrétan 5 perc a benzinkúton venni egy dobozzal.
Nincs óvszer -> nincs szex -> nincs gyerek
Ez így működik normális esetben.
Sokszor írtam már, de ismétlés a tudás anyja.
Volt egy barátnőm, aki gyakran mondta, hogy nem kell tabletta, nem kell gumi, ha a pasi időben kiveszi.
Neki ez működött évekig, több parnerrel.
Csakhogy.
Férjhez ment, és kiderült, hogy meddő.
A megszakítás nem védekezés.
Én több hónapig megszakítással védekeztem és nem volt gond(egyszer sem volt olyan hogy véletlen belementem volna). De az előváladék veszélyes azért
20F
Van, aki évekig megússza. De mivel az előváladék is kockázati tényező, így nem kizárt egy nem várt terhesség.
A tabletta sem olyan drága, a gumit is meg lehet oldani, és nem születnének ilyen kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!