Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljuk a barátommal? (meleg kérdés)
Én, aktívként, azt tanácsolnám, hogy először az ujjával keresse meg a prosztatádat, majd utána próbálja meg megtalálnia pontot a makkjával/gallérjával.
Ha lefele hajlik mereven a farka, akkor kutyapóz, fordított cowgirl és ezekhez hasonlót érdemes próbálgatni, ha felfelé, akkor meg misszionárius, és ehhez hasonló pózokat érdemes végigvenni.
Lehet, hogy ő eleve hamarabb tud elélvezni, mint te, ilyenkor, vagy őt késleltetitek (pl farokgyűrű, nekem van, imádjuk), vagy pedig téged "siettetnek" (pl. megujjaz). Szerintem érdemes lenne, először is, hogy egyszer prosztatádon keresztül megfejjen a pasid, hogy tudja ő is, meg te is, hogy milyen érzés. A többi meg csak rutin már :P
Tapasztalataim alapján mondom, a te magömlésed nem valószínű, hogy robbanásszerű lesz (max ha vered közben), hanem inkább elnyújtott, lassabb, mély, és a spermád lassan, de biztosan szép mennyiségben fog majd kifolyni a farkadból.
21 a mf
Bár sok tapasztalatpom nincs, szerintem hagyjatok magatoknak időt, szexeljetek, figyeljetek egymásra... előbb utóbb meg lehet találni az összhangot, rá lehet hangolódni a másikra...
A párod próbálja meg talán egy kicsit visszafogni magát...
Biztos nem egyszerű, de abban is biztos vagyok, hogy meg lehet "tanulni" a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!