Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexualitás képes /hogyan képes homoszexualitássá alakulni évek során?
Kezdek egyre jobban aggódni, folyamatosan alakulnak bennem az érzések és a vágyak. Néhány éve csak ki akartam próbálni milyen sráccal lenni, majd rájöttem, hogy csak csajjal tudok kapcsolatban lenni de vágyom a szexre sráccal. Néhány hónapja úgy gondolom hogy van olyan típusú srác akivel szívesen össze jönnék és akár minden nap mellette kelnék fel (jelenleg együtt élek barátnőmmel)
Legutóbb mikor szeretkeztünk párommal, annyira kavarogtak bennem a dolgok hogy nem tudtam elmenni, viszont mikor egy helyes vékony srácra gondoltam (hogy vele csinálom) akit az utcán láttam pár napja szinte azonnal elsültem.
Több kommentbe, fórumon és cikkekben olvastam olyat, hogy volt akinek felesége, gyerekei lettek, majd végül már egyáltalán nem akart neki felállni a feleségére és akkor volt hajlandó elfogadni hogy ő igenis meleg és vége lett a házasságnak.
Nem szeretném hogy így alakuljon az életem, de ha azt figyelem meg hogy az utóbbi 10 évben mennyire változott a srácok irányába a gondolkodásom, nagyon elbizonytalanít hogy mennyit változhat majd a következő 10 évben.
Érdekelne azok véleménye is akik esetleg tudták már a házasság előtt hogy ők melegek és mondjuk a társadalmi nyomás hatására vettek részt a heteró házasság színjátékában. Milyen gondolatok, érzések voltak bennetek mikor azt hozta a sors hogy lánnyal kell egy olyan jövőt felépíteni amely megköveteli a szexet vele illetve a gyerek nemzést?
Előre is köszi a válaszokat!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!