Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A biszexualitás képes /hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexualitás képes /hogyan képes homoszexualitássá alakulni évek során?

Figyelt kérdés

Kezdek egyre jobban aggódni, folyamatosan alakulnak bennem az érzések és a vágyak. Néhány éve csak ki akartam próbálni milyen sráccal lenni, majd rájöttem, hogy csak csajjal tudok kapcsolatban lenni de vágyom a szexre sráccal. Néhány hónapja úgy gondolom hogy van olyan típusú srác akivel szívesen össze jönnék és akár minden nap mellette kelnék fel (jelenleg együtt élek barátnőmmel)

Legutóbb mikor szeretkeztünk párommal, annyira kavarogtak bennem a dolgok hogy nem tudtam elmenni, viszont mikor egy helyes vékony srácra gondoltam (hogy vele csinálom) akit az utcán láttam pár napja szinte azonnal elsültem.

Több kommentbe, fórumon és cikkekben olvastam olyat, hogy volt akinek felesége, gyerekei lettek, majd végül már egyáltalán nem akart neki felállni a feleségére és akkor volt hajlandó elfogadni hogy ő igenis meleg és vége lett a házasságnak.

Nem szeretném hogy így alakuljon az életem, de ha azt figyelem meg hogy az utóbbi 10 évben mennyire változott a srácok irányába a gondolkodásom, nagyon elbizonytalanít hogy mennyit változhat majd a következő 10 évben.

Érdekelne azok véleménye is akik esetleg tudták már a házasság előtt hogy ők melegek és mondjuk a társadalmi nyomás hatására vettek részt a heteró házasság színjátékában. Milyen gondolatok, érzések voltak bennetek mikor azt hozta a sors hogy lánnyal kell egy olyan jövőt felépíteni amely megköveteli a szexet vele illetve a gyerek nemzést?

Előre is köszi a válaszokat!

25F

2023. márc. 17. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan időszakom amikor biszexuálisnak gondoltam magam. El is hittem, hogy tetszik egy lány, fantáziáltam róla, stb. Később aztán őszintén bevallottan magamnak, hogy meleg vagyok és ez az igazság.
2023. márc. 17. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha az embernek van módja összehasonlítani a kétféle módon elért kielégülést, akkor nyilván a jobbikat választja.
2023. márc. 17. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
15 evesen kezdted fiúkkal?
2023. márc. 17. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
A legtöbb biszexnek a nők csak átmeneti állapotot jelentenek. Nyilván tagadják ezt. Az meg eleve abszurd, hogy kapcsolat csak nővel (de ott nem áll a nőre, tehát a nő kielégítetlen, boldogtalan lesz, ez pedig negativan hat a szexuális önbizalmára, mert ugye a ff nem fogja neki bevallani hogy a puncid helyett farok kell, a nő meg magában keresi a hibát) de szex meg csak férfivel. A biszexek kissé nárcisztikusak. Mindegyik nemtől elveszik azt, ami szerintük nekik jár, és mit sem törődnek a másik fél szükségleteivel, boldogtalanságával. Tisztelet a kevés kivételnek.
2023. márc. 17. 12:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Nekem inkább a férfiakkal történő kielégülés egy fajta mámoros plusz érzés, amit nem tudok egy csajhoz hasonlítani és mindig is vágytam rá, csak ez alkalmanként erősödik majd kicsit csillapodik.

#3 kb 14-15 éves voltam amikor először kerestem rá meztelen fiúkra és akkor kezdett el érdekelni más fiúk teste és hogy milyen lehet az érintésük illetve milyen lenne velük ( akkoriban nem voltam népszerű a lányoknál)

2023. márc. 17. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Milyen mámoros plusz érzés? Ez érdekelne, légyszives fejtsd ki bővebben.
2023. márc. 17. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Szomszédomról tudok nyilatkozni

Mindíg is melegnek tartottam

Megnősült gyereke is lett

Egyik este borozgatás közbe az asszonyka kibőkte náluk évente csak 3-4alkalommal van szex az is bogyóval mert a férje sokat dolgozik és nagyon stresszes.

Utána kiderült hogy az egyik ismerősömmel volt, ott nem kellet neki semmi bogyó.

Nem szól szám nem fáj fejem.

2023. márc. 17. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
7-es ez egoista hozzáállás! A nőnek talán nincs joga boldognak lennie? Ha van esze, remélem csalja ezt a degeneráltat.
2023. márc. 17. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha vonzanak a lányok, akkor továbbra is biszex vagy. A fiúk iránti erős vágy szerintem azért van, mert még nem élted meg, vagy elnyomod magadban, pedig érdekel.
2023. márc. 17. 19:02
 10/11 A kérdező kommentje:

#6: nem tudom hogy mondhatnám máshogy, inkább talán egy olyan példát hozok ami belém égett, amikor az első olyan sráccal voltam akivel mertem találkozni, és eljött a pillanat hogy elsüljek, addigra az érintésétől, illetve a technikájától plusz az hogy előtte én is szophattam, olyan kemény lettem, hogy már “szinte fájt” amikor pedig elmentem remegtem kb 5 percig még utána. Soha nem fordult elő azóta és előtte sem ilyen érzés de mégis ha egy számomra szimpatikus srác ér hozzám sokkal közelebb érzem magam ehhez a remegős érzethez.

Több lánnyal is voltam már, soknak olyan technikája volt hogy alig bírtam de sosem volt olyan érzés hogy a testem magától elkezdjen remegni

2023. márc. 18. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!