Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem ?
Sziasztok.
Tehát az lenne a nagy helyzet hogy meleg vagyok vagy is okés egy ideig megy ez hogy elfogadom magam ,de tudom légyszi a nem normálisak kíméljenek mert ezzel elég régóta élek már és nem tudom mi tévő legyek egy pszichés vagy mi van velem.
Na de még mindig mondtam el tehát imádom a gitárzenét a rockzenét és úgy érzem hogy így én nem lehetek meleg.
Pedig tudom hogy nagyon sok meleg zenész van (pl:rob halford,lehet tévhit de a kiss gitárosáról is hallottam ,a gorgorothból gaahl).
SZóval igen...
Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy rob és gaahl például hogyan fogadta be mivel a metál az az egyik leghomofóbb műfaj ha jól tudom (nem biztos).
Szóval a fejemben benne van hogy nem lenne baj mert vannak férfias meleg férfiak és nekem egyébként ők jönnek be na de ez most mellékes tehát a fejemben ott van hogy nem lenne semmi gond ,de mégis gátol ha elkezdek a témában beszélgetni vagy csak simán zenét hallgatok .
Mit tudtok tanácsolni? Mert már nem bírom :(
Köszönöm ha elvolvasod és a válaszokat is.
Tisztelt Kérdező! Olvasva az egész szöveget, két dolgot szűrök le:
1. Nagyon messze vagy még attól, hogy felfogd, hogy homoszexuális vagy és ezáltal ennek teljes elfogadásától. Ameddig ezt képtelen vagy elfogadni, addig nem fogsz tudni túl lépni a saját árnyékodtól.
2. A szexualitás igénye egy teljesen természetes dolog. A homoszexualitásra, mint szexuális irányultságra vonatkozó dolgainkhoz az alapokat a szüleinktől örököljük meg, amit a legtöbb szakember elismer, viszont vannak olyanok, akik az egyértelmű kutatásokat is megpróbálják letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!