Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
mi az hogy miért jó?
na és miért jó heterónak lenni? 🙄😌
Tény, hogy hülye kérdés. De ha az előnyöket nézem, nem kell a párommal attól félnünk, hogy az egyikünk teherbe esik :D
Viccet félretéve arra tudnék gondolni előnyöknél, hogy egy háztartásban két férfi fizetés van, ami nem fair, de számít. Tudjuk egymás ruháit hordani. Nem jellemző, de nagyon szeretem a barátom egyik cipőjét hordani :D
Most nem igazán jut több az eszembe de ha sokat agyalnék tudnék még írni.
Én csak az előnyeit tudom írni, mert az egyetlen hátránya csak a melegség társadalmi negatív megítélése.
Előnyei: a wc ülőke tökmindegy hogy van lehajtva, egy férfi ilyen baromságon nem problémázik.
Nincs női rinyálás a kapcsolatban, nincsen 'jaj most ne szexeljünk mert megjött/fáj a fejem' típusú baromságok.
A férfiak köztudottan jobb szakácsok, 2 meg kifejezetten előny.
Tudjuk egymás cuccait hordani.
A fürdőszoba áttekinthető, mert nincs minden telebszkodva ezerféle smink vackokkal meg 25 fajta samponnal, meg kencékkel.
Ha a wc épp foglalt a másik tud a mosdóba hugyozni(nem vicc).
Nem kell félni attól, hogy becsúszik egy gyerek. Nincsenek random hisztirohamok, ha valamelyikünk éhes. Racionálisabb meg realistább 2 férfi gondolkodása, nem ringatjuk magunk mesékbe. Ránk legalábbis ez a jellemző.
Miért nem jó?
A társadalom viszonyulása miatt.
Miért jó?
Őszintén nem tudom, de remélem rájövök majd... Bár ha jobban belegondondolok egyes társadalmilag elvárt dolgok, a melegséggel együtt kiütődnek, és tudom, ha majd akarom, akkor azt én fogom akarni és nem mások nyomására fogom meglépni (házasság, gyermekvállalás, stb)
6 os tök jól leírtad amit én is gondolok.
Nem vagyunk nőgyűlölők, de az azért jó hogy engem nem tudnak irányítani, és nem függök tőlük, mint a legtöbb heteró férfi akiket már azzal is be lehet fenyíteni hogy nem lesz vacsora.
Ja és hogy a női hisztit nem kell elviselni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!