Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt?2023. márc. 16. 18:53
1/11 anonim válasza:
Első szexuális élményem lánnyal volt. Fel voltam tüzelve tőle, de mikor megtörtént fiuval is az első az eldöntött bennem mindent.
3/11 anonim válasza:
Engem elvittek a szüleim egy kurvához miután coming outoltam 18 évesen, hogy szerintük az majd átnevel, de lankadt maradtam akárhogy próbálkozott a nő, egy kicsit sem indultam be és undorodtam is, szóval én 100%-ban meleg vagyok.
4/11 anonim válasza:
Aha, 3x nősültem melegként!
Nem vagyok bi,meleg!
A szex nem volt élvezetes és nem is kívántam, fejben minden alkalommal pasival voltam!
Ma már melegként élek:)
5/11 anonim válasza:
Te 4-es,mi a fenének házasodtál akkor háromszor?
Inkább magány,mint a nők...
6/11 anonim válasza:
Nem és még képzeletben sem érdekel a dolog. Ha erre gondolok visszahúzódik fél centisre és egy hétre elmegy a libidóm.
7/11 anonim válasza:
"Te 4-es,mi a fenének házasodtál akkor háromszor?"
Mert egy gyáva féreg, aki őszinteség helyett inkább életeket tesz tönkre.
8/11 anonim válasza:
én csak lányokkal voltam eddig de általában pocsék, órákig tart elmenni ha egyáltalán sikerül.
tusfürdö flakonnal a posimban pedig 10 másodperc...
9/11 anonim válasza:
Igen, volt. Akkor jottem ra, h meleg vagyok
10/11 anonim válasza:
Én meleg vagyok. Soha nem voltam nővel. De mostanában úgy érzem kipróbálnám milyen.
29 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!