Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti összejönnétek késöbb egy olyan valakivel, akivel randiztatok, de előjöttek red flagek? (Többi lent)
Amiket a 4-esben leírtál, azok traumák nélkül is észlelhetőek, már fiatalon. Ha ezek nincsenek időben kezelve, később már nagyon nehezen megy.
Talán amit a 9-es is kihangsúlyoz lehet oka a sok alázást,dominálást,stb elváró,igénylő fiatal esetében.
Gyerekkori lelki, vagy testi bántás,elhanyagolás.
Két ilyennel találkoztam,és ezen okok miatt nem tudtam volna kapcsolatban lenni egyikkel sem.Erőszak,alázás....:(
Amit írsz a 14-ben,az mind kezelhető,ha olyan a barát-jelöltje az illetőnek.
Ha ilyen gondjai lettek volna "csak" a srácoknak,akkor segítettem volna és elindult volna a kapcsolat.
És ha ilyen jönne a jövőben,akkor nem is lehetne ez akadály.Barátsággal indítani,sok beszélgetéssel,és ebből el lehetne indulni a kapcsolat felé.Persze,ha a fogadó félben megvan a szándék a barátság elindítására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!