Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, ti összejönnétek késöbb egy olyan valakivel, akivel randiztatok, de előjöttek red flagek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy randiztok valakivel, láttok rajta bizonyos red flageket, de az illető utána átmegy egy önfejlesztésen (pl pszichológus segítségével), és ezáltal sikerül leküzdebie azokat a red flagjeit, ami miatt ti mentetek volna bele egy kapcsolatba bele?

2023. márc. 16. 18:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Itt csak azt akartam mondani, hogy nehéz így általánosítani. Mert sokszor egy 40 éves is sokáig egészségesnek tűnhet, míg valamilyen életszituáció elő nem hoz belőle valami gyerekkori traumát.
2023. márc. 16. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Amiket a 4-esben leírtál, azok traumák nélkül is észlelhetőek, már fiatalon. Ha ezek nincsenek időben kezelve, később már nagyon nehezen megy.

2023. márc. 16. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán amit a 9-es is kihangsúlyoz lehet oka a sok alázást,dominálást,stb elváró,igénylő fiatal esetében.

Gyerekkori lelki, vagy testi bántás,elhanyagolás.

Két ilyennel találkoztam,és ezen okok miatt nem tudtam volna kapcsolatban lenni egyikkel sem.Erőszak,alázás....:(

2023. márc. 16. 18:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Azert van különbség erőszak, alázás, meg mondjuk kötődési problémák, felénkség, alacsony önbizalom kozott.
2023. márc. 16. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amit írsz a 14-ben,az mind kezelhető,ha olyan a barát-jelöltje az illetőnek.

Ha ilyen gondjai lettek volna "csak" a srácoknak,akkor segítettem volna és elindult volna a kapcsolat.

És ha ilyen jönne a jövőben,akkor nem is lehetne ez akadály.Barátsággal indítani,sok beszélgetéssel,és ebből el lehetne indulni a kapcsolat felé.Persze,ha a fogadó félben megvan a szándék a barátság elindítására!

2023. márc. 17. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!