Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Izgató lenne, hogyha fizetnéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgató lenne, hogyha fizetnének neked a szexért, vagy te fizetnél fiúnak?

Figyelt kérdés
Adott a kérdés, mindkét fél válaszára kíváncsi vagyok. Belemennél-e, ha pénzt ajánlanak neked? Fizettél-e már srácnak, mert nagyon tetszett és meg akartad kapni és biztosra akartál menni?

2023. márc. 15. 09:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, szívesen fogadnék ilyen ajánlatot.
Fizettek már nekem szexért.
Igen, szívesen adnék ilyen ajánlatot.
Fizettem már szexért.
Nem fogadnék ilyen ajánlatot.
Nem adnék ilyen ajánlatot
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Én fogadnék el érte pénzt.

De csak cumiért.

Én nem nyulnék hozzá egy ujjal sem.

Fizet lerendez és megy mindenki dolgára.

Kb ennyi

2023. márc. 15. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Egyik esetben sem. Nincs az a pénz, amit ki tudnának nekem fizetni érte. Nem is értem, mi az izgató benne, mert akkor pénzért bárki megkaphatja a srácot. Az meg ugye tudjuk mi. Azt viszont élvezem, hogy visszautasítom az ajánlatot, így még pénzért sem kap meg. :D
2023. márc. 15. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Engem nagyon izgat, milyen lehet akár pénzzel, akár más módon rávenni egy helyes, heteró srácot arra, hogy kipróbálja a dolgot fiúval. Mondjuk a fantáziámban aztán úgy folytatódik ez az egész, hogy a srác rájön, hogy fiúval talán még élvezetesebb és jobb érzés, mint amit a lányok tudnak nyújtani. Szóval ez valószínűleg inkább csak fantázia. :D
2023. márc. 15. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam már ilyen ajánlatot, de nem mentem bele. Pár ezerért nem fekszem le egy számomra nem vonzó férfival.

18/f

2023. márc. 15. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Anno volt ilyen ajánlatom. Meglepően helyes srácoktól. Mondom úgy hogy nem vagyok az. Én 1-2x belementem. Aktív kellett legyek és domináns. Élvezték. Olyan aki nem jött be nekem se volt oké pénzért se.
2023. márc. 15. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az az ember, akinek én 18 évesen fizetnék a szexért. Ajánlatot pedig nem a menő, klassz pasik adnak, ők megtalálnak anélkül is, hogy pénzt ajánljanak. :)
2023. márc. 15. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akik pénzért szexelnek, azoknak vagy nem volt gyerekszobájuk, vagy a szüleik csak biodiszletnek nemzették meg. De hogy etkölcsi hulladékokat neveltek belőlletek az biztos. Végülis, ki mit hoz otthonról... na ez nagyon lejött.
2023. márc. 15. 17:03
 8/9 A kérdező kommentje:

2.

"Azt viszont élvezem, hogy visszautasítom az ajánlatot, így még pénzért sem kap meg. :D"

Mondjuk ebben van ráció, elég bosszantó lehet, ha még pénzre is nemet mond, akit nagyon szeretnénk. :D Volt már olyan, aki ennek ellenére tovább próbálkozott?

6.

"Ajánlatot pedig nem a menő, klassz pasik adnak"

Ebben lehet valami.

Számomra azért meglepő, hogy több fiatal nem vevő erre. :)

2023. márc. 15. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem fizetnek és pénzért sem szexelnek senkivel.

Ha kívánom akkor van szex … ennyi.

2023. márc. 16. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!