Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak is fizetnének szerintetek szexért?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a lányok rendszeresen kapnak ilyen ajánlatokat, de szerintetek a fiúk is? Gondolok itt akár meleg/biszex passzív fiúkra akiket támogatnának stb. Hetero alapon gondolom biztos ritka a dolog, olyanra egyáltalán nincs is példa?2021. júl. 14. 21:24
1/9 anonim válasza:
Nem nagyon, inkább nőknek, én biszex vagyok, és rajottem, hogy a fiúkat pénz nélkül is könnyen rá lehet venni ilyen dolgokra (persze, aki szereti az ilyet).
2/9 anonim válasza:
Arra is van kereslet, de nők is fizetnek szexért nem csak melegek/bik. Pl rosszlányokon is vannak férfi hirdetők, és járnak hozzájuk nők.
Én hetero vagyok, de engem is talált már be ajánlat egy melegtől, hogy fizetne ha leszophat..
3/9 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. De mi van az olyan szélsőséges szitukkal amikor egy idősebb férfi szeretne magának egy fiatal tapasztalatlan srácot, de a kora vagy külseje miatt nem talál?:D Amúgy fiút se mindig könnyű találni szerintem, bár...
2021. júl. 14. 21:36
4/9 A kérdező kommentje:
hm, érdekes. Oké, a rosszlányos fiúkról tudtam, de nekik vannak klienseik egyáltalán?
2021. júl. 14. 21:42
5/9 anonim válasza:
Én már fizettem fiatal srácnak orálért heteronak is
6/9 anonim válasza:
Kimész a Népligetbe és látod hogy fizetnének-e pasiknak. Igen, fizetnek - vannak meleg prostik is. Nők már annál ritkábban fizetnek pasinak, szökőévente egy.
7/9 anonim válasza:
Kaptam már ajánlatot többször is.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. és ti legtöbbször miért fizetnétek?
2021. júl. 15. 17:57
9/9 anonim válasza:
Kizárólag elméleti síkon, azért esetleg fizetnék valakinek, hogy leszophassam, és/vagy megdugjon.
Párkapcsolatban élek, PRIVÁTOT NEM KÉREK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!