Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek voltatok már irigyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek voltatok már irigyek nőre, mert tetszett a pasija?

Figyelt kérdés
Akár ismerősre, akár idegenre. Volt már hogy nem tudtátok levenni a szemeteket egy nő pasijáról?

2023. márc. 11. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Volt már, igen. Beleképzeltem magam a lány helyzetébe, ahogy a srác alaposan megdolgozza 😋 irigykedtem is rendesen.
2023. márc. 11. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Tetszett már meg foglalt pasi, de a legtöbben a viselkedésükkel hamar elérik, hogy kiábránduljak. Nem egy esetben később már inkább a nőt sajnáltam.
2023. márc. 11. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Olyan természetesen volt, hogy nem bírtam levenni a szemem valaki pasijáról, de irigy nem voltam. Miért kellene zavarnia, hogy másnak összejött? Inkább örülök neki. :)

22/p

2023. márc. 11. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Irigy nem vagyok,de a nővérem pasija őrülten jól néz ki!

Maga a tökéletesség

2023. márc. 12. 03:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne! Gyakran van ilyen.....
2023. márc. 12. 07:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó már hányszor! :D Általában aki igazán megtetszik mindig hetero és van barátnője.
2023. márc. 12. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Irigy nem inkább csalódott (magamba persze) mikor látok egy számomra jó pasit majd meglátom hogy egy nővel van akkor jön az "ó bakker ő is heteró" érzés... :/
2023. márc. 13. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltam én is, nem is egyszer...
2023. márc. 23. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szinte napi szinten sajnos. Annyi jó heteró pasi van, és mivel ők vannak többségben, őket látom többször, mindenhol...
2023. márc. 23. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem, még soha. Már csak azért sem mert nem heterokra bukok hanem melegekre. Attól, hogy tudom, hogy az illető férfi hetero már rögtön megszűnik létezni előttem mint potenciális partner. Sőt nálam a dolog úgy működik, hogy először megakarom tudni ki meleg és ha ez megvan akkor közülük nézem meg az előnyös külsejűeket. Ezzel egy csomó energiát meg lehet spórolni.
2024. márc. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!