Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha végeznének egy tudományos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha végeznének egy tudományos kísérletet fiatalokkal akkor milyen eredmény születne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egy 50 fős fiú csoportot még baba korukba egy olyan közegbe tesznek, ahol csak férfiak élnek, tehát egy meleg társadalomban szocializálódnak. Arról fogalmuk sem lesz, hogy léteznek nők, teljesen másképp nevelik fel őket. Az lesz nekik a normális hogy fiú fiúval él párkapcsolatban. Ők akkor egytől egyig melegek lesznek a nevelés miatt, vagy vágyakozni fognak egy olyan valami után (nők) amiről fogalmuk sincs?

2023. márc. 10. 19:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9: Ha tudnának a nőkről, akkor persze hogy összeomlana, ezért írtam úgy ki a kérdést hogy nem is tudnának a nők létezéséről. A születésről meg bármit behazudna a hatalom nekik, láthatjuk hogy sok elnyomó rezsimben mindenféle hazugságot el lehet hitetni az emberekkel, ez nem okozna problémát. De nem jó az ötleted mert ha már ismerik a nőket onnantól tudják hogy elnyomásról van szó, azért kell őket teljesen elszigetelve tartani a nők létezésétől.
2023. márc. 10. 21:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan fordítsd meg a kérdést: a melegek se olyan társadalomban nőttek fel, ahol ne lett volna rettenetesen szorongató gondolat melegnek lenni - pláne aki nem a te korosztályod, azt se nagyon tudta, létezik ilyen - mégis kiborult a bili - akár 30 év házasság után - hogy valami bizony nem stimmel, nincs neki abban semmi jó.

Ergo csinálnál egy olyan társadalmat, ahol erős társadalmi nyomásra azt művelnék amit, igen, de semmi jó nem lenne nekik benne. Előbb utóbb jönne valami forradalmár, aztán a többi birka is levetné magáról ezt a társadalom által kitalált baromságot.

(Na most az egy melegségnél jóval messzebbre vezető kérdés, hogy mi lenne, ha nők nem is léteznének, na hát egy olyan világban nem sok gyerek élné meg a felnőtt kort, mert a legtöbb férfi psziché nem alkalmas arra, hogy gyerekkel gügyögjön-gagyogjon 0-24-ben. Nulla érzelmi intelligenciával miféle félautista vadbarmok nőnének fel, azt meg se próbáljuk. Dehogy nőnének fel, lazán elhagyná a gyereket az első sarkon...)

2023. márc. 10. 22:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés csak elméleti.

Szerintem nem. Ez inkább veleszületett lehet, heteronak, melegnek, biszexnek születni kell. De mint ahogy az is első is írta, ha nincs ló jó a szamár is

2023. márc. 10. 23:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
jó regény lehetne ebből(ha nincs már)
2023. márc. 11. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudnak nők létezéséről és a homulás a norma akkor követnék,de nem élveznék.

Viszont érdekesebb lenne az aktív passziv "szerepek" alakulása.

A született melegek közt valszeg volna legalább 1 aki valóban arra vágyik,hogy megrakják. De aki csak minta követő az meglenne lőve ha be kéne pucsitani.

2023. márc. 11. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes gondolatkísérlet. A kérdésedtől függetlenül többször én is elképzeltem egy ilyen fantáziajátékot. Én úgy gondolom, hogy az eredmény változatos lenne, épp úgy mint a normál élet. A fiúk egy része követné a látottakat és homoszex nemi életet élne. Úgy gondolván, hogy ez az élet rendje. A látott példa sokat számít. A többség általában szereti követni a normákat. A fiúk más része pedig magányos maradna, mert nem akarná a homoszex kapcsolatot. Nőkre sem vágynának, hisz nem tudnak a létezésükről. Gondolom azt hinnék, ők a mások és különbözők a társadalom többségétől ahol ily módon nevelkednek. Az lenne az érdekes, hogy mi lenne a megoszlás?
2023. márc. 11. 22:40
 17/20 A kérdező kommentje:
Az én véleményem viszont az, hogy 90% vagy több meleg lenne, mert az embernek vannak szexuális igényei és azt ki is szereti élni. Ha pedig csak az anális közösülésről tudnának akkor azt csinálnák fenntartások nélkül, mivel az aktív félnek kb ugyanaz a feladatköre mintha nővel csinálná és ugyanúgy élvezné, a passzív fél viszont már kérdésesebb, de ha azok szerint akik ezt a szerepet sűrűn betöltik ez is élvezetes, akkor nem lenne gond itt sem a beleszokással. Viszont szerintem azért mondják itt sokan hogy belső feszültség lenne a fiúkban, mert az a hivatalos álláspont hogy a melegség ilyen módon, vagyis társadalmi normák alapján nem alakulhat ki. Mivel ha elismernék hogy kialakulhat, akkor ezzel azt is elismerik hogy azoknak van igazuk, akik be akarják tiltani a homoszexuális tartalmakat.
2023. márc. 12. 13:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17. prosztata masszázs, szóval egy bizonyos idő után biztosan élvezik ha seggberakják őket
2023. márc. 12. 13:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nőt látnának, egyből heterók lennénej, mert nekik a nő addig ismeretlen, volt, aztán úgy tekintenének a nőkre, mint valami tabura. A férfiakról áttérnének a nőkre. Lehet vegyesen lennének biszex férfiak és heterók, de a full melegség kihalna belőlük.
2023. márc. 18. 19:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki hoz magával a lelkében előre megírt utat, tehát például a nők vagy férfiak iránti vonzódást is. Ha ilyen közegbe kényszerítünk embereket, az elferdítheti a szexualitást. De erre eddig kevés példa van és az nem az eredeti életút.
2023. okt. 5. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!