Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ez a meleg ismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a meleg ismerkedés várható eredménye?

Figyelt kérdés

NEKED mi a legszokatlanabb ami történt? Tuti van az enyéimnél durvább. :D

1 hónapja ismerkedek. Hát mesélek.

Kicsit kiakadtam az ismerkedéstől. Pedig keveset ismerkedtem.

Tegnap egy csávó eljött a talira. Hotbullon a nickje szerint 32 de jó 40 volt élőben. A képe egy sportos pasi erre pocakos.

A nickje azt súgta jól néz ki. Na ennek se volt köze a valósághoz. Na ez a csúcs most.

Egy másik srác eljött a talira. Elkezdett kezetmosni, leült, ivott, stb. Majd mikor mondtam a beszélgetés egy pontján, hogy csapjunk bele közli, hogy inkább dumáljunk.

Előre beszéltük, hogy 1 óránk van. Amiből már 10 perc legalább elment. Majd benyőgte mégse akarja a dolgot, mert ennyire nyomulok. Előtte meg arról írt, hogy jaj ő 2x is leszopna.

20 éves volt.

Aztán a másik srác eljött. Elkezdett szopni és fogazott. Szóltam érte. De mindig újra fogazott. Mindig újra jeleztem normálisan. Erre egyszer csak félbe hagyta és közölte, hogy ez nem fog menni mert a farkam túl nagy.

Megjegyzem átlag farkam van. 16cm. Aztán mikor elment írni akartam, hogy köszönöm hogy eljött és sajnálom, hogy így alakult és sok sikert neki. Erre le voltam tiltva. Ezt úgy kb azután 2 perccel hogy lelépett.

És akkor azokról nem beszéltem, akik beígérték pl a hétvégére a talit és egész hétvégén nem voltak online se snapchaten se sehol. Sőt az egyik törölte magát ma. Pénteken volt belépve és múlt hét hétfő óta leveleztem velem.

A másik srác azóta se lépett be de előtte 2 hétig ígérgetett. Whatsappon se lépett be. Felhívhatnám de hát minek. Aki ilyen link.

Szóval ilyesmikbe futok bele. Tényleg ez az átlag?

2020. szept. 28. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

Ian McKellen meleg volt, híres színész és jó ember.

Akikkel te ismerkedsz azok simán csak kis buz1k.

2020. szept. 28. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Ah hasonlóm nekem is volt. Kicsit felszedett a korona alatt. Mondjuk az 4 hónapja volt. Mégis a képén izmos... Sunyi húzásnak tartom. A legaljasabbnak. Az a baj, hogy nem volt szívem bunkózni, de megérdemelte volna, mert becsapni a másikat nem fair. Így csak nemet mondtam és persze megkérdezte hogy ha már utazott tuti nem fér-e bele hisz nem olyan sokban tér el. Rendesen pocakja volt mintha terhes lenne de mondjuk 6. hónap.
2020. szept. 28. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

van ilyen sok!

Nekem ami volt találka azok jók voltak. Jól sikerültek. Online is, bár nem sok helyen ismerkedtem.

Itt gyakorin divat az eltűnés, pl volt egy srác,aki megadta a számát,mert szimpi voltam,mert nem tűntem el,erre elkezdtünk beszélni viberen, ott írta jól nézek ki) ( szerintem füllentett) utána nem írt, aztán láttam válaszolgat meg kérdést ír ki. nekem. 1-2 volt itt, ennyi

2020. szept. 28. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos velem is volt már ilyen bunkó. Hotbullon ismertem meg, 25 éves volt, a képen egy izmos test, kockahas volt, de messze eltért a valóságtól. Nem érdekelt, mert előadta, a "nagyon cuki vagyok" típust. Másnap már taliztunk is volna, de nem jött el, mert "dolga van". Persze fent volt az oldalon, de nem kértem számon. 3 napot beszélgettünk folyamatosan. A harmadik napon felhívott. Kibeszéltük a bajainkat. Elköszöntünk úgy, hogy holnap is beszélünk. Másnap reggel írok neki. Elküldte az üzenetet, megkapta. Leláttamozta, de nem írt vissza. Írtam olyan 3 óránként. Semmi. Másnapra már azt a jelet sem adta be, hogy megkapta volna, a profilképe eltűnt. Hát persze letiltott. Na hát én egyszer hívtam, smst írtam. Semmi. Mondom, csak felmegyek az oldalra, megnézni, elérhető e. Persze elérhető. Na akkor, csináltam egy kamuprofilt. Rám is írt. Azzal kezdtem, hogy mire volt ez jó. Mondtam hogy ki vagyok. Az ő válasza erre annyi volt, fogalma sincs, miről beszélek. Küldtem neki egy képet, oda írtam: "így se?"

Természetesen blokkolt.

2020. szept. 28. 20:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Én talira hívtam volna. :D (Az utolsóra mondom)
2020. szept. 28. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen rossz nem volt. Olyan volt, hogy leirta m hogy az ismerősök szerint mennyire faszan néz ki, hát előben nem mondtam volna rá, hogy jól néz ki annnyira. De volt egy jó nálunk, elvoltunk, beszéltünk egy jót. Szuper volt.

Inkább Neten szakadt meg a beszélgetés, ez a tipikus eltűnés se szó se beszéd nélkül. Bár azoktól számítottam is rá.

2020. szept. 28. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lett volna tali, de eltűnt, és letiltott😔
2020. szept. 28. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha már HB.

1.: Képeken jó test, arc nélkül. (Megjegyzem, edzett 40+-osnak mondta magát) Pár nap beszélgetés, egye fene, tali.

Élőben: 50+ -os nyeszlett kannásborivó alkoholista.

Persze semmi se történt, menekültem.

2.: Semmitmondó kép (arc nélkül) az intim területéről. Csevegés üzenetben, lesz-ami-lesz alapon kocsiba vágom magam, tali.

Részemről kellemes csalódás, mert erősen negatív irányban túlzott az adatairól.

Részéről kellemes csalódás, mert fiatalosabb vagyok, mint gondolt, és a képeim ellenére picit vastagabb, amiért odavan.

Sikeresen beütött a -khm- "csak egy cumi" felkiáltás, utána volt még több is. Élvezte. Nagyon is, láthatóan.

Volt még egy kb. ugyanilyen alkalom -aztán eltűnt.

f/48

2020. szept. 28. 21:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még cifrább... Sajna heterók közt se jobb a helyzet.
2020. szept. 29. 10:31
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem jutottam tovább netes beszélgetésnél. Utálom a melegeket, mindenki hazudik, másnak mutatja magát. Nagyon utálom, hogy meleg vagyok, már nem bízok meg senkiben.
2020. szept. 30. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!