Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ez a meleg ismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a meleg ismerkedés várható eredménye?

Figyelt kérdés

NEKED mi a legszokatlanabb ami történt? Tuti van az enyéimnél durvább. :D

1 hónapja ismerkedek. Hát mesélek.

Kicsit kiakadtam az ismerkedéstől. Pedig keveset ismerkedtem.

Tegnap egy csávó eljött a talira. Hotbullon a nickje szerint 32 de jó 40 volt élőben. A képe egy sportos pasi erre pocakos.

A nickje azt súgta jól néz ki. Na ennek se volt köze a valósághoz. Na ez a csúcs most.

Egy másik srác eljött a talira. Elkezdett kezetmosni, leült, ivott, stb. Majd mikor mondtam a beszélgetés egy pontján, hogy csapjunk bele közli, hogy inkább dumáljunk.

Előre beszéltük, hogy 1 óránk van. Amiből már 10 perc legalább elment. Majd benyőgte mégse akarja a dolgot, mert ennyire nyomulok. Előtte meg arról írt, hogy jaj ő 2x is leszopna.

20 éves volt.

Aztán a másik srác eljött. Elkezdett szopni és fogazott. Szóltam érte. De mindig újra fogazott. Mindig újra jeleztem normálisan. Erre egyszer csak félbe hagyta és közölte, hogy ez nem fog menni mert a farkam túl nagy.

Megjegyzem átlag farkam van. 16cm. Aztán mikor elment írni akartam, hogy köszönöm hogy eljött és sajnálom, hogy így alakult és sok sikert neki. Erre le voltam tiltva. Ezt úgy kb azután 2 perccel hogy lelépett.

És akkor azokról nem beszéltem, akik beígérték pl a hétvégére a talit és egész hétvégén nem voltak online se snapchaten se sehol. Sőt az egyik törölte magát ma. Pénteken volt belépve és múlt hét hétfő óta leveleztem velem.

A másik srác azóta se lépett be de előtte 2 hétig ígérgetett. Whatsappon se lépett be. Felhívhatnám de hát minek. Aki ilyen link.

Szóval ilyesmikbe futok bele. Tényleg ez az átlag?

2020. szept. 28. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Igen.

Hasonlókat fogsz még tapasztalni.

Én próbáltam úgy hozzáállni, hogy nekem egy ember elég, nem kell minden napra más. Ha én normális, gerinces vagyok, akkor kell legyen más is. Igazából már beleuntam.

2020. szept. 30. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos hasonló tapasztalataim vannak nekem is... akinek még esetleg nem ment el a kedve az ismerkedéstől, írhat nyugodtan! 28/F
2020. nov. 13. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!