Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A farkatok mérete nektek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A farkatok mérete nektek is változó eredményeket mutat, ha leméritek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy mindig kicsit más értéket mérek, de 15-16 között szokott kijönni.

Ha van még valaki így, az mégis mi alapján határozza meg akkor, hogy mekkora? Mármnt itt azért van egy centi különbség, ami lehet sokat számít?

Ez mitől függ főleg? Talán az izgalomtól? Ez alapján akkor a kerület is gondolom változhat?

2022. dec. 17. 20:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Valamint mennyire lehet zavaró az, ha valakinek kissé balra görbül? Esetleg kérhetnék véleményt is (privátban)?
2022. dec. 17. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

véleményt nem adok. És férfi vagyok mielőtt írná valaki.

Szóval egy picit én is mindig mást mérek.

De ez valószínűleg merési hiba. Ugye a farkad nem tökéletesen egyenes. Igy lehet igy is úgy is mérni.

2022. dec. 17. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig áll fel ugyanannyira. Szerintme ez egyértelmű.
2022. dec. 17. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem áll fel ugyanannyira, szerintem egy centi méréshiba az normális. Nekem 13 és 14 közt szok lenni, de egyszer mértem 15 cm-t is.
2022. dec. 18. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
16-18cm
2022. dec. 18. 10:03
 6/8 A kérdező kommentje:
De akkor melyik hosszt szoktátok mondani, vagy mi alapján állítotok be pl egy alkalmazásban egy adott méretet? (bár szerintem az, hogy ezekben az appokban az emberek 99%-nak XXL méret van beállítva, az elég valótlan)
2022. dec. 18. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
14-17 cm. Komolyan :D
2023. jan. 6. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha rendesen bejössz valakinek, onnantól nagyjából leszaródik, mekkora a farkad, meg hova megy. Seggbe vagy szájba menjen, ez a lényeg :D

Ha mindenképp ragaszkodsz a számokhoz, akkor átlagolnod kell, mert egyrészt nem pontos a mérés, másrészt az izgatottság se mind1, különösen, ha direkt mérés miatt állítod fel.

A legjobb ha közvetlen élvezés előtt, vagy amikor a legfeszesebbnek, legkeményebbnek érzed, lefényképezed plusz mérőeszköz is mellette, majd számolsz.

De mondom, senki se fog belekötni, hogy most 15 vagy 16... D

jún. 7. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!