Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok,férfiak mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok,férfiak mikor voltatok utoljára boldogak,felhőtlen ?

Figyelt kérdés

Amikor az életetek úgy ment és azzal,akivel szerettétek egymást és minden jól alakult más téren is.

Amikor megelégedés és öröm volt szinte minden nap.

Remélem, azért sokan ezt most is elmondhatjátok magatokról...

2023. márc. 8. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a 8-as válaszolónak szántam. :)
2023. márc. 8. 23:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jezus, ennyire borzaszto a helyzet sok Magyarorszagon elo meleg koreben?? En 28 eves vagyok, Pragaban lakom es alapvetoen meg vagyok elegedve azzal amim van. Jo, a lakasom baromi draga, csalodtam jo par melegben, de szeretem amit csinalok, tanulom a nyelvet, ismerkedem. Aztan lesz ami lesz. Nekem is volt persze depis idoszakom de most ugy fogom fel h nem hajt a tatar, majd jon egyszer az igazi. Amugy januar elejen coming outoltam. :)
2023. márc. 9. 00:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy érzem egyre jobb és jobbá válik az életem. Régebben depresszióval és szociális szorongással küzdöttem, öngyilkosságon gondolkodtam. Most már nem tapasztalom az egyiket sem. Az állásomért hálás vagyok mert a legtöbb ember ölne azért ha az én helyemben lenne. A pénz munkám ért átlagon felüli, de mégsem érdekel ez a munka szóval pár hónapon belül költözök és már egy új munkahelyem is lesz. A lehetőségek csak úgy kínálkoznak nekem, a legtöbb emberrel megértem magam és könnyen barátkozok. Úgy érzem magam mint valami játékba és minnél öregebb vagyok annál több célom érem el és annál boldogabb vagyok. Perfectionista vagyok, szóval elégedett sohasem leszek semmivel mert semmi sem tökéletes, de ez a szép az egészben mindig találok utat fejlődésre és boldogságra. Vannak eléggé nehéz dolgok is az életemben, például a családom nem éppen elfogadó, de úgy veszem az egészet ha rájönnek arra, hogy meleg vagyok, akkor a reakciójukat nem tudom befolyásolni, csak azt én hogyan reagálok rá. Akik alul érzik magukat azoknak csak annyit mondok nem tapasztalhatod meg a boldogságot anélkül, hogy nem voltál a legnagyobb szomorúságban, ha mégis így lenne, akkor azt a boldogságot nem tudod értékelni mert nem voltál alul. Ezért is sok olyan ember van akinek királyi élete van, mégis sohasem talál boldogságot semmiben és ez azért van mert nem élt meg nehéz dolgokat és nem tudja értékelni azokat a szépeket.
2023. márc. 9. 00:40
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A 12-es írta a legpozitívabbat,olyat,amiben tényleg tartalmas gondolatok vannak és receptként is szolgálhat.

Viszonyítani tudni kell,mert így értelmezhető a boldogság,mint érzés.Ha nem voltunk sosem nagyon éhesek,akkor a legjobb kaja sem okoz boldog érzést.

De ha volt már mardosó éhség,akkor egy kissé száraz kiflit is megbecsul az ember.

Annyiban jó az életem,hogy egészséges vagyok,ami a fejemben van,azért megdolgoztam,és nem vehetik el tőlem.Viszonylag anyagilag is jól megvagyok,még a jelenlegi állapothoz is képest.Persze nem tékozolva.

Viszont annak ellenére,hogy az emberek úgy általában kedvelnek,ismeretlenek is,kollégák is, szóval ennek ellenére a kapcsolati téren semmi pozitív szaldót nem mondhatok el.Minden párkapcsolatom egyféleképpen tört ketté,mégpedig hűtlenség miatt. Ismerkedési téren pedig olyanokat hoz elém az élet akik problémásak ilyen-olyan szempontból.

Legtöbb a nős,családos,titkolózós.Vannak a nagyon messze élők és sajnos sok olyan is van,aki anyagi okok miatt ismerkedne.

Nem látom,hogy ma igény lenne megismerni azt,aki mellé az ember az életben társnak állna.Kapkodás,szexközpontúság lett minden...

Mintha mindenkinek egy-két napja lenne hátra,és ezalatt akar megélni minél többet.

Utóbbi időben leginkább ez viselt meg,hogy még olyan ember is így viselkedett, aki levelezés és első találkozás után azonnal megdobbantotta a szívem.

Képtelen vagyok elvtelen kompromisszumokba belemenni,mint ahogy sosem érdekelt,ki milyen izmos,vagy egyéb kinézeti dolog..Egyik párom sem volt a tipikus, melegek által favorizált férfi.

Lehet,hogy így kell élnem,ki tudja,hiszen sokan vannak magányosak,vagy sosem volt még kapcsolatuk.

De bizonyos dolgokba akkor sem mennék bele,már csak azért sem ,mert akkor az nem én lennék.Magamat adom ismerkedésben,kapcsolatban és ezt vártam el mindig mástól is.Nagyon nem szeretem a színházasdit,a megjátszást. Úgysem lehet sokáig így élni,mert az kibukik előbb-utóbb.

Egyébként nem egy társtól teszem a boldogság érzését fuggővé,teljessé, de azért jó,ha van akivel szereti és becsuli egymást az ember.Ha már azt hangsúlyozzák,társas lények vagyunk...

Persze nem mindegy, milyen társas és milyen kapcsolat,amiben él az ember.

2023. márc. 9. 05:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan rossz a helyzet, csak mint általában a magyarok, a melegek is szeretnek panaszkodni és rosszabbnak látni az életüket, mint amilyen valójában.

2023. márc. 9. 08:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14-18éves koromba

44vagyok

Nem értem azokat, akik gyereket szülnek erre a világra.

2023. márc. 9. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Valaha azt hittem, közel egy évtizedig, amíg volt mellettem valaki, azt hittem a Párom, a Társam. De véget ért a varázslat sajnos. Majd eltelt pár év, és rájöttem, hogy nem érdekel már ez a része a világnak, egyedül is majdnem boldog vagyok. Legalábbis megbékéltem a helyzetemmel, ami nem olyan rossz, mintha hazugságban élnék egy valakivel, a boldogság látszatában.
2023. márc. 9. 12:24
 18/19 A kérdező kommentje:

Egyszer mind felébredünk az álomból és jól pofán vág minket a valóság.Utána már óvatosak vagyunk, sokan pedig erősen meggondoljuk,hogy kit engedünk be az életünkbe.

Mint ahogy 17-es is sajnos így járt.

2023. márc. 9. 13:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat terén fél éve. Ezzel ellenben az életem minden másik terén előjött minden probléma, de gyűröm a hullámokat, pozitív vagyok és látom az alagút végét. Így talán most alakul a legjobban az életem. Korábban ugyan nem volt ennyi problémám, de nem is nagyon éreztem hogy a magam ura vagyok és hogy van befolyásom a körülöttem történő dolgokra. Ez talán akkor kezdett megfordulni amikor elkezdtem dolgozni iskola után és nem voltam kiszolgáltatott helyzetben pénzügyileg.
2023. márc. 9. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!