Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős vagyok . Hogy sikerült nektek így kipróbálni , eljutni valakivel orál szexig ?
29 vagyok . Régóta gondolkodom, hogy keresek valakit aki megtanítaná nekem és ha tényleg úgy tetszik ahogy elképzelem szívesen hagyná, hogy szorgos nebulóként gyakoroljak vele hosszú távon .
Nagyon szégyenlős vagyok sajnos, felek is picit , de nem hagy a gondolat nyugodni .
Aki ilyen felénkebb volt hogy sikerült túl lendülnie ezen ?
A 2-es válasz szép lenne,ha igaz lenne.De a többség ölelésről,csókról még hallani sem akar.
Tapizás nekik motozást jelent és az első orál az,hogy összevissza rángatják,vagy harapdálják az aktív farkát,élvezés után pedig szégyellik magukat és eltűnnek.De van, aki agresszív lesz és undorodva elrohan,vagy esetleg be is húz az aktívnak.
Mind megtörtént,szerencsére csak haverokkal.
#3: A te másodkézből hallott sztorijaid aztán tényleg sokkal hitelesebbek. Érdekes, nekem nem voltak ilyen horror sztorijaim, pedig aztán fordultak meg egy páran nálam.
Egyébként én is sokáig nagyon szégyelltem a testem, de ez nálam valahogy fordítva működött. Valahogy pont a szexben tudtam leküzdeni ezeket a gátlásaimat. Ha egyszer kanos lettem, nem tudott érdekelni, hogy milyen a testem. Azóta is úgy érzem, hogy a szexben vagyok a legszabadabb. A szégyenlősségemet meg apránként leküzdöttem. Egyrészt elkezdtem edzeni, másfelől meg elkezdtem szándékosan keresni az olyan helyzeteket, ahol elő jöhet a szégyenlősség, és önmagamat megerőszakolva túllendültem rajta.
Nem a nyolckerben kell ismerkedni. Ilyen sztorijaid is csak neked (és a haverjaidnak) vannak.
Kérdező, menj le a Magnumba vagy a Szauna69-be, ott még a megvilágítás is kisebb, lehet gyakorolni rendesen. :)
Ha pedig a tested miatti szégyenlősségről van szó, azt a leghatékonyabban a nudizmus orvosolja, annál jobb módszerrel még nem találkoztam.
Még én sem próbáltam, csak egy kalandom volt, ahol elég gyorsan történtek a dolgok. Akihez átmentem, kb köszönés után már térdelt is, és szedte le a gatyámat. Leszopott, aztán mondta, hogy dolga van, úgyhogy akár mehetnék is.
Tök durva élmény volt. Valami óvatosabbat lehet hogy kipróbálnék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!