Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok szegyenlős?
18 vagyok,es nagyon szegyenlős vagyok szexelni,mit csinaljak ilyenkor?
(egyebkent nem voltam meg fiuval,3 eve tudom,hogy meleg vagyok! es csak kapcsolagban szereretnek szexelni,es nem talalok komolyat,esetleg valaki megismerkedni? idősebb pasik jobban bejonnek!
A szexualitásban semmi szégyenlős nincsen. Talán kellemetlenül érzed magad a témában mert igen intim, igen ez egy eléggé testiségi dolog.
Én azt ajánlom lépj az ismeretlenbe.
Valahol el kell kezdeni.
Szerintem teljesen természetes a szégyenlősséged. Elvégre is a szexuális vonzódás, a szexez egy eléggé intim szféra, amit máig sem tárnak az emberek mások elé. Na meg a meleg vonzódás nem nagyon elfogadott még mindig Mo-on.
Ha ezen lazítani szeretnél, próbálj ebben a témában a neten beszélgető társat keresni - akár a személyed felfedése nélkül. Ha megjön a bizalmad, folytathatod camozással is.
A magam tapasztalatából tudom, hogy jelentősen oldható a feszültséged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!