Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg BDSM kedvelők, mik a legperverzebb vágyaitok? ;)
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 08:28
11/48 anonim válasza:
Egy heteró dom szolgájának lenni.
12/48 anonim válasza:
Egy fiatalabb csávó a hasamon ül és a talpával nyomkodja, masszírozza az arcomat.
13/48 anonim válasza:
Kedvelem ha a másik a csupasz lábfejével izgatja a f...m farmeren keresztül .....52F
14/48 anonim válasza:
Vagy csak ürítésra használni a másik száját......legyen az pisi akár.....
15/48 A kérdező kommentje:
Kérdezőként az én legperverzebb vágyom eléggé konkrét vágyálom, mégpedig hogy egy helyes srác középkori katonaruhában (szerepjáték) teljes dominanciát gyakorol felettem. A kezeimet hátraköti, így térdelek előtte, csókolgatom a bőrcsizmáját (láb, bőr, csizma/sneaker fétis), durván torkoztat, közben fogja a fejemet, rászorít, szinte fuldoklom, amitől folyik a nyálam és könnyezem, a falhoz szorít és beteszi… szóval bármire a rendelkezésére bocsátom a testem.
2023. márc. 8. 14:29
16/48 anonim válasza:
Értjük kérdező.Sokan fantáziálnak erről de ehhez találni bárkit is..... nehéz.
17/48 anonim válasza:
Amit a 7. leírt az engemet is izgat, már csak be kellene kötni a srác szemét és a száját beragasztani és teljes lenne a kép.
18/48 anonim válasza:
Engem is olyasmik, amiket az 1 -es írt. Azaz X alakba kiláncolva állni feszesen, lábujjhegyen, meztelenül egy nálam idősebb, kéjenc dom mulattatására.
Ő kényelmesen körbejárna, nézegetne, megtapogatná a testemet, mint valami lónak, mesélne róla, miket lenne kedve csinálnia velem, és figyelné, ahogy meredezne a farkam a hallottaktól, és közölné, hogy ezeket meg is fogja tenni, mert látja, hogy titkon hasonló dolgokra vágyom. Néha egy jó nagyot a seggemre csapna tenyérrel, élvezné, milyen izmos és kerek. Elém állna és harapdálná az érzékeny mellbimbóimat, egyre erősebben és felizgatná, ahogy tehetetlenül nyögök és vergődöm. Később bevetne ostort, korbácsot, pálcát, tűkereket, elektromos ösztökét is, meg egyebeket, amikhez épp kedve támadna.
20/48 anonim válasza:
Western csizmát nyalatni ...... közbe köpés, meg szavakban alázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!