Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg BDSM kedvelők, mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg BDSM kedvelők, mik a legperverzebb vágyaitok? ;)

Figyelt kérdés

2023. márc. 6. 08:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Én nem meleg vagyok, hanem biszex, én pl. azt szeretném, ha 1-2 nálam néhány évvel idősebb szadista férfi a kezelésébe venne és "szendvicsbe" dugna...

21/F

2023. márc. 11. 01:04
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
És még izgatna, ha meztelenül kéne birkózni, aki veszít, az 1-2 napra szolgálja le a nyertes félnek.
2023. márc. 11. 01:07
 23/48 anonim ***** válasza:
79%
21 es igen a biszexek arról híresek hogy baxatják magukat keményen...... végülis nyugtatjátok magatokat hogy sose voltatok melegek :)
2023. márc. 11. 06:34
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
#23: Írtam olyat, hogy a nők nem vonzanak és nem lennék benne velük ilyesmikben?
2023. márc. 11. 08:29
 25/48 anonim ***** válasza:
17%
Hát nem irtál, de biszex vagy ... én meg csillámpóni :)
2023. márc. 11. 12:09
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Imádnám, ha kikötöznének ilyen szexhintán vagy mi az, de lehet akár az a hasaló pad is, aminek szintén nem tudom a nevét. Arcomon maszk, számba pecek, farkamon erényöv és addig dugna valaki, amíg el nem élveznék tőle... akár belém élvezhetne többször is az illető.

Az is lehet, hogy nem tudnék csupán attól elélvezni, hogy megdug, de az biztos, hogy extrém kanos lennék pár óra elteltével... amivel ugye nem tudnék mit kezdeni, mivel ki vagyok kötözve és még erényöv is van rajta. Awhhh

2023. márc. 12. 13:27
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

A legperverzebb fantáziám az, hogy teljes szolgája legyek egy Domnak, aki bármit megtehet velem. Én teljesítem minden parancsát, minden téren kiszolgálom, és persze fölajánlom a testem, amivel bármit megtehet, kínozhat, verhet, lehugyozhat stb.

A valóságban egy ilyen tartós szolgálatot valószínűleg nem élveznék és nem vállalnék be, inkább néhány órás szeánszokat. Olyanokat át is éltem már, jók is voltak, csak nagyon fárasztó megszervezni őket, ezért az utóbbi időben kevesebb ilyenben volt részem. De ha van fiatalabb Dom, akinek minden vágya egy alkalmi rabszolga, az írjon nyugodtan, hátha. :)

2023. márc. 15. 10:27
 28/48 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyen nekem is írhat, amennyiben 20 éves körüli :D
2023. márc. 15. 12:10
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
A durva dolgok nekem nem tetszenek, de az olyan filmeket szeretem, ahol a passzív srácot kikötözik előtte, vagy mondjuk kalodába zárják meztelenül, a szájába pedig kap egy O alakú gyűrűt. És így várja, hogy jöjjön egy aktív pasi, aki végre megszopatja és megdugja rendesen.
2023. márc. 15. 13:39
 30/48 anonim ***** válasza:
67%
Ha valaki szívesen xopna egy 52 éves kopasz szakállas pasit rendszeresen az rámírhat :)
2023. márc. 15. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!