Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vernek át emberek? El is mennek a talira?
Ma délelőtt egy talim volt. A talin a csávó természetesen nem jelent meg. Mutatta a rómeó, hogy 100m-re van. Majd 50. A lényeg hogy nem láttam senkit ott. Kb 3 hónapja egy metró megállóban volt talim. A helyszínen egy öreg pasi volt csak. 99% ő volt akivel beszéltem. Persze lehet tévedek de lefotóztam :D El is küldtem neki, hogy tudja megszívta. Nem számított rá az tuti. Törölte is magát hirtelen :D
Na de azt nem értem, minek csinálják ezt? Mondjuk kicsalja a képeket értem. Kiveri rá. De minek oda rendelni valakit valahova? Ennek mi értelme? Ti megbosszuljátok? Egy csávó mesélte egyszer, hogy ő tart erre kamu profilt és mindenkit aki megérdemli igyekszik megszivatni. Nekem ez inkább olyan, hogy ő se lett jobb de most meg pl teljesen megértem őt és megtenném én is. Végülis miért is hagyjam... De érdekel ti mit gondoltok.
Érdemes kamu profillal tesztelni a másikat. Kaptam én már tök más képet a kamu profilommal mint amit az igazival.
Sajna sok a sunyi. Az egyik egy bolt elé rendelt. Elment mellettem szó nélkül. Csak mivel a kamu profilomnak adott arcképet tudtam hogy ő az. Sunyija.
A másik is egy plázás tali. A srác tovább ment mellettem. Utána mentem és megállítottam. Mondtam neki, ha nem oké mondja azt de ez amit csinál így undorító. Állítólag nem vett észre de ha már most így számon kérem akkor nem is akar semmit :D
NA de ezek legalább ott voltak még ha sunyiskodtak is.
Amúgy nyomorékok szoktak ülni a másik oldalon. Az öreg pasi amit írtál jó példája. Azt szoktam mondani ez legyen a legnagyobb öröm az életükbe. Persze bosszant nagyon az ilyen de ez van.
Az igazság az, hogy vannak rosszabbak. Engem tiniként zsarolni akart a képeimmel egy öreg dagadék. Nem volt mázlija. :D
Szóval a lényeg, hogy szerintem az van, hogy így láthatnak csak ilyen testet, stb. Ezért csinálják. Mert amúgy hányadék külsejük van.
Sajnos könnyű ilyenbe belefutni, a társ- vagy szexpartner keresőkön lévők nagy százaléka kamus, gyáva.
Szerintem nem érdemes az ilyennel tovább törődni, a megszégyenítés sem használ, úgyis törli magát, de 2 hét múlva fent lesz egy újabb kamuprofillal.
Aki hamar találkozni akar, az már eleve gyanús, nagy esély a ghostingra, vagy meghiusult találkozóra.
Egy hosszabb csetelés után telefonszám, vagy e-mail csere azért csökkenti az esélyeket. Ha még így is kamusba futsz, az időben kiderül, mert sohasem feccöl sok időt egy ilyen dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!