Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexhaver elkezdett belém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexhaver elkezdett belém szeretni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Adott 3 srác. Abból kettő aktív egy passzív. Én vagyok a passzív és a két aktív haverommal eddig jól megvoltunk. Volt mikor külön-külön de volt mikor egyszerre voltam mindkettővel. Jólérezzük magunkat hárman de az utóbbi pár alkalommal észrevettem hogy egyikőjük elkezdett arcra puszit is adni szex közben meg figyelmesebb lett velem. Szeretem a spontán durvább szexet mikor csak használnak pláne ha mindketten ottvannak egyszerre. De az egyikőjük mintha többet érezne irántam és tegnapelőtt csak vele szexeltem és szex után átölelt magához húzott puszit adott amiből majdnem csók lett és együtt is aludtunk.

Nekem ez egyértelműen arra hajaz hogy többet érez irántam, én viszont a másik sráccal is jól érzem magam és őt se akarom eldobni. Nem tudom most mit tegyek mert eddig nekem ez a hármas felállás tökéletes volt. Még nem hoztam fel nekik egy újabb hármas szex lehetőségét de nem tudom mennyire menne bele ha elkezdett többet érezni irántam.

2023. márc. 4. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Lehetséges, de azért nem biztos. Amíg nem látsz problémát, ne csinálj. Ha majd jelez egyértelműen, hogy mást akar, akkor attól függően tudsz válaszolni, változtatni, de egyelőre nem ez van.
2023. márc. 4. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem jelent szerelmet, csak szimpatikus vagy neki. Lehet, hogy haverból barát szeretne lenni. De a legbiztosabb ha rákérdezel, megbeszéled vele.
2023. márc. 4. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint mindkettővel megtartanám a kapcsolatot. Amelyik pedig belém szeretett igyekezném boldoggá tenni érzelmileg is, ha tényleg annyira szeret.
2023. márc. 4. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés passzív vagy. :)
2023. márc. 4. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
attól hogy többet érez még nem jelenti azt, hogy monogám kapcsolatban akarná folytatni. vagy nem csak ezért zavar?
2023. márc. 4. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így járni. Meg kell tanulni sajnos időben észrevenni. Nagyon rossz tud lenni mikor akaratodon kívül okozol másnak fájdalmat.
2023. márc. 4. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Úgy tűnik, neked nincs erre igényed. Keressetek mást a hármasokhoz.
2023. márc. 4. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha őt ez nem zavarja, hogy te nem akarz kapcsolatot, akkor szerintem mehet tovább így.
2023. márc. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!