Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy az orális szex nem szex?
Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 12:17
11/20 anonim válasza:
Van akitõl ilyet is hallok, hogy szerinte a massal valo szex sem megcsalás. Na akkor mi a megcsalás? 😄😄
12/20 anonim válasza:
Egyet értek a tizessel, szerintem ez a hűtlenkedők magyarázkodása, mind heteró, mind meleg oldalon. Benne van a nevében, hogy orális szex, tehát az, éppen, ahogy az anál is az.
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy valaki mindenképpen anált akar, az orál kevés neki.
14/20 anonim válasza:
Már egy csók is megcsalás,pláne egy orál...
Kapcsolatban legalábbis mindenképpen,ha mással történik.
15/20 anonim válasza:
Hát ha csak a dugás számít szexnek, akkor a leszbikusoknak lehet 1000 partnerük, akkor is szüzen halnak meg a logika alapján.
16/20 anonim válasza:
Az is szex. :D Kivéve ha az orális "szex"-nél nem használnak faszt. Banánnal tényleg nem számít szexnek.
18/20 anonim válasza:
#16 Mondjuk én nem nézném azt sem jó szemmel ha a párom egy másik férfinak dugdosna banánokat, vagy egyéltalán oda kerülne a helyzet hogy lássa a lukát na. Vannak maardiak :D
19/20 anonim válasza:
Szexnek éppen szex, csak nem olyan értelemben, mint amikor a nemi szervek érintkeznek.
Bizonyos értelemben, a nyelves csók is szex, meg a simogatás is.
Az orális dolig azért ennél mindenképp erősebb, de nem ér fel az aktussal.
20/20 anonim válasza:
Pedig sokan nem szeretik az anált, és maradnak az orálnál, 69-ezésnél, vagy kikötözős-szembekötős játékoknál stb. a melegeknél is. Valakinek meg ezek mind csak előjátéknak számítanak. Szerintem minden szexnek számít, amit mindkét fél élvez. De pont ez a lényeg mindenki mást szeret csinálni az ágyban, szexnek nevezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!