Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolja nagyon sok nő hogy ha mesterségesen illatos a puncija az jobb mint ha természetes illatú?
Viszonylag sok partnerrel volt dolgom. Az első orális szexnél rendszerint parfüm illatot èrztem a puncijàn. Olyan is volt hogy keserű ízt az illat mellé. Mindig szólnom kellett érte, hogy csak illatmentes szereket használjon, főleg intím területen.
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra a nő természetes illata egy afrodiziákum, iszonyúan gerjedek tőle. Főleg a punci íze, illata hoz làzba, akár az éjszaka közepén vagy reggel.
Az illatosított intim mosakodó csodaszerek nagyon lelomboznak
Amúgy rengeteg nő nem is tudja,hogy nem szabad sima tusfürdővel mosni.
19/N
Komplexus, már a legtöbben azt hiszik ezzel is elijesztik a másikat. Pedig teljesen emberi. Nyilván az kellemetlen ha több napig nem tisztálkodott valaki, de aki naponta szokott annak semmi parfüm nem kéne.
22l
3
Teljesen egyetértek. Ha nem izzad meg extrém módon akkor 24 óra múlva is illatos. Sőt, futás vagy sport után, izzadtan is ugyanolyan finom illata van.
A probléma akkor van ha izzadt és 1-2 napot nem tusol.
Akik az orrukból èlőknek, vagyis akiknek a szaglás a szakmájuk, pld parfünkészítő, a pàrjuk nem használ illatszert.
Én azon vagyok nőként elcsodálkozva, mikor közvetlen a puncijukra fújják a parfümöt. Egyáltalán nem egészséges, felboritja a hüvelyflórát és még szerintem csíp is.
Én használok intim lemosót, de direkt olyat ami sensitiv, tehát parfüm mentes.
Az előttem szólónak van igaza.
Nem szabad oda tenni semmilyen parfümöt, semmilyen illatot, mert rosszabb lesz.
Ezeknek a dolgoknak finom az illatuk, de keserű az ízük, és ez nyalakodásnál kiábrándító.
Rendszeres tisztálkodás, mosakodás és ennyi. A nemi szerveknek van egy bizonyos természetes szaguk, de ha az ember szeret valakit, és vonzódik hozzá, akkor az a szag illattá változik, és ez természezes velejárója az orális szexnek.
Amit az 5 öske ír, az jó. Egy természetes sensitive lemosó, de ez a maximum.
Semmi másra nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!