Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért gondolja nagyon sok nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gondolja nagyon sok nő hogy ha mesterségesen illatos a puncija az jobb mint ha természetes illatú?

Figyelt kérdés

Viszonylag sok partnerrel volt dolgom. Az első orális szexnél rendszerint parfüm illatot èrztem a puncijàn. Olyan is volt hogy keserű ízt az illat mellé. Mindig szólnom kellett érte, hogy csak illatmentes szereket használjon, főleg intím területen.

Nem tudom ki hogy van vele, de számomra a nő természetes illata egy afrodiziákum, iszonyúan gerjedek tőle. Főleg a punci íze, illata hoz làzba, akár az éjszaka közepén vagy reggel.

Az illatosított intim mosakodó csodaszerek nagyon lelomboznak

2021. febr. 12. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Jah, a tiszta, illatos friss, ápolt p.ncinál nincs jobb, nem kell oda semmiféle extra parfüm ebben egyetértünk. Azért persze kikövetelni sem kell, inkább örülj neki hogy a partnered neked akart "kedveskedni" azzal hogy rátett egy csepp parfümöt.
2021. febr. 12. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy rengeteg nő nem is tudja,hogy nem szabad sima tusfürdővel mosni.

19/N

2021. febr. 12. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Komplexus, már a legtöbben azt hiszik ezzel is elijesztik a másikat. Pedig teljesen emberi. Nyilván az kellemetlen ha több napig nem tisztálkodott valaki, de aki naponta szokott annak semmi parfüm nem kéne.

22l

2021. febr. 12. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:

3

Teljesen egyetértek. Ha nem izzad meg extrém módon akkor 24 óra múlva is illatos. Sőt, futás vagy sport után, izzadtan is ugyanolyan finom illata van.

A probléma akkor van ha izzadt és 1-2 napot nem tusol.

Akik az orrukból èlőknek, vagyis akiknek a szaglás a szakmájuk, pld parfünkészítő, a pàrjuk nem használ illatszert.

2021. febr. 12. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azon vagyok nőként elcsodálkozva, mikor közvetlen a puncijukra fújják a parfümöt. Egyáltalán nem egészséges, felboritja a hüvelyflórát és még szerintem csíp is.

Én használok intim lemosót, de direkt olyat ami sensitiv, tehát parfüm mentes.

2021. febr. 12. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólónak van igaza.

Nem szabad oda tenni semmilyen parfümöt, semmilyen illatot, mert rosszabb lesz.

Ezeknek a dolgoknak finom az illatuk, de keserű az ízük, és ez nyalakodásnál kiábrándító.

Rendszeres tisztálkodás, mosakodás és ennyi. A nemi szerveknek van egy bizonyos természetes szaguk, de ha az ember szeret valakit, és vonzódik hozzá, akkor az a szag illattá változik, és ez természezes velejárója az orális szexnek.

Amit az 5 öske ír, az jó. Egy természetes sensitive lemosó, de ez a maximum.

Semmi másra nincs szükség.

2021. febr. 13. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!