Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti is így gondoljátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés
Szerintem az orál szexben az aktiv fiú nem számít melegnek, csak egy kanos fiúnak. Tudom hogy a tudományos megítélés szerint homoszexuális az aki a saját nemével létesít szex kapcsolatot.

2018. márc. 10. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem gondolom így. Még biszexként is tudok olyat mondani, akikhez nem vonzódok. A transzik például taszítanak. Senki se akarja akárkivel leszopatni/kinyalatni magát, hiába kanos.
2018. márc. 10. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egy vagány fiú simán szopathat anélkül hogy vonzódna a passzivhoz.
2018. márc. 10. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, vagány vagy sem, ha nem hozza lázba a fene megette. Maximum a macsó fiú bukik a kis fem fiúkra.
2018. márc. 10. 21:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Napi 12 órákat dolgozik és így egyszerűsíti a problémát.

Ő még biszexnek sem tartja magát.

2018. márc. 10. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is ez hülyeség. Egy hetero fiú sosem fog felizgulni egy másik fiúra. Ilyen csak a börtönökben van, ahol évekig mégcsak nem is látnak nőt.
2018. márc. 10. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: ezt pont azok állítják magukról, mármint hogy még biszexnek sem tartják magukat, akik képtelen beismerni akár önmaguknak is, hogy minimum biszexek. Bocs de egy hetero nem jár el fiúkhoz szopatni, csak mert így egyszerűbb. Azt hiszem van elég nő, aki ezt a mesterséget űzi, nem hinném, hogy bárki is csakúgy rá lenne kényszerülve, hogy a nők hiánya miatt pasikkal szopasson. Egy lakatlan szigeten két ember esetén még esetleg elképzelhető, de ahol már többen is vannak, ott nem. Meleg létemre én se járok nőkhöz szopatni, csak azért, mert épp nem jön össze pasival...
2018. márc. 10. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem túlzottan érdekel más véleménye. Én tudom az érzéseim,vonzalmam,mindegy minek tartanak. Nős vagyok,és mégis szopattam párszor. Egyáltalán nem vonzódtam a férfihz,ennek ellenére élveztem
2018. márc. 11. 06:10
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
Engem többször szopatott hetero. Attó függ, hogy milyen kedve van, vagy ittas e.
2018. márc. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!