Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen az átlag, vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen az átlag, vagy csak ilyen emberek járnak fel?

Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiságból letöltöttem a Tindert, hogy megnézzem milyen srácok/férfiak vannak fenn az oldalon. Külsőre nincsenek nagy igényeim, azt hozzá kell tennem, de basszus az ottani pasik nagy része rohadt jól néz ki- függetlenül attól, hogy az esetem-e, vagy sem. Tudom-tudom, hogy valaki szerkeszti a képét, fotón más , mint élőben, de óriási differencia- feltételezésem szerint- nem lenne való és virtuális világ között. Nem tartom magam jó srácnak, átlagos vagyok, viszont - hogy is mondjam- megállt bennem a sz*r, hogy akkor tényleg ez lenne melegek közt az átlag?! 😆 Ha komolyan szeretnék ismerkedni, elbújhatok a többség mögött. Tisztában vagyok vele, hogy nem a külső minden, sőt számomra nagy mértékben a belső alá van rendelve, ellenben kár lenne tagadni, hogy nem releváns. Kissé csorbult az eddig is elenyésző önbizalmam. Sportolok, odafigyelek, hogy mit viszek be- tény, lenne hova fejlődnöm, nem arról van szó, hogy nem, de nem tudom, hogy majd hogy fogok tudni labdába rúgni az ottani Don Juanokkal. 😅 És a kérdés az igazából az lenne, hogy a Tinderen szerzett tapasztalom ráhúzható általánosan a melegekre ( leginkább a 18-30 év közöttiekre)- ami a külsőt illeti, vagy teljesen marhaság messzemenő konzekvenciát levonni, ugyanis csomó srác nincs fent Tinderen. Egyébként az appot letöröltem, nem véletlen… 😂

2023. febr. 23. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"teljesen marhaság messzemenő konzekvenciát levonni, ugyanis csomó srác nincs fent Tinderen"

Ez a lényeg.

Egyébként majd akkor örülj, ha össze is jön valami. A külső egy dolog, de sokszor fejben van a gond velük.

2023. febr. 23. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Néha amúgy is ezt érzem, hogy mit akarok én az átlagos külsőmmel, a sok helyes fiú között 😅 Nekem sem túl sok az önbizalmam. De szerintem rosszul állsz a kérdéshez (és néha én is, csak rám jön a depi). Szóval, hozzád és hozzám hasonló átlagos, egyszerűbb fiúk vannak többen, csak félnek, elbújnak, amit írtál is, mert kevés az önbizalmuk, csalódtak, stb. De mindig akad azért akár Tinderen, akár Romeon olyan fiú, akivel érdemes ismerkedni, van esély. És nem biztos, hogy azok jó pasik közül egyiknek se tetszenél, nem tudhatod előre. Meg kell adnod magadnak az esélyt. Ki tudja, lehet az a fullos jó pasi is úgy gondolkodik, mint te, hogy neki nem a külső a legfontosabb. Lehet pont tetszeni fog neki benned valami egyedi. Ha letörlöd magad, esélyt sem hagysz magadnak. Ezért sem értem azokat, akik egy-egy csalódás után törlik magukat, mert így szűkítik a lehetőségeiket. Nem mindenki beképzelt bunkó, nem mindenki tökéletes, nem mindenki csak alkalmi szexet keres. Legyél fenn, hogy más hozzánk hasonló fiú meg tudjon találni és alakuljon valami 😇
2023. febr. 23. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

5éves okos telefonom van

Nagyon minimális beállítással

Szürreálisan profi szelfi fotót tudok magamról készíteni.

A többségnek ilyen fotója van fent.

2023. febr. 24. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!