Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy és vastag f@szú férfiak jobb emberek is, mint az átlag?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írj.2021. nov. 22. 16:57
1/18 anonim válasza:
Nem. Nekem "csak" 14,5-15/4.4 és mégis jó ember vagyok. Még jobb szerető.
2/18 anonim válasza:
Sokkal beképzeltebbek és nagyképűek, igazi rohadékok a csajokkal, csak tárgyként tekintenek rájuk.
De ez csak magamból kiindulva.
23/f
3/18 anonim válasza:
Igen. Nekem 19cm és jobb ember vagyok mint az átlag, tehát az állítás igaz.
5/18 anonim válasza:
Persze hogy jobbak, sokkal jobban meg is basznak 😃
6/18 anonim válasza:
Nem függ össze, de mondjuk rám igaz.
7/18 anonim válasza:
Srácok szedjétek össze magatokat. Itt mindenkinek 18-19 cm. Meseország...
8/18 anonim válasza:
7es, itt mindenkinek 17-18.. az IQ-ja, baszki. Mi van it tgyerekek, mi ez a sok retardált kérdés?:D
9/18 anonim válasza:
Hát nekem 16x5,5 cm a peniszem mégse voltam jó egy nőnek se úgyhogy passz
10/18 anonim válasza:
Ismertem ilyet is és olyat is. Nagyon vegyesek a tapasztalatok, bár a gerinctelen szar alakok többen voltak egy picivel. Viszont találkoztam én már több kicsi farkú (tényleg kicsi) pasival, akikközül szinte majdnem mindegyik egy büdös fsz volt. Sokkal nagyobb arányban mint a nagy farkúak. Persze az csak a saját kis statisztikám, természetesen ebből nem lehet messzemenő következtetéseket leszűrni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!