Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy része tényleg átlag 10-15 percig bírja szex közben a tényleges aktust(punciban)?
Én 3-6 percet tudok pasiknál, nőknél meg 4-8-at ami konkrét reszelés és az orgazmushoz kell. Nyilván ebben az előjáték nincs benne. Szóval a 10-15 perc az nekem soknak tűnik.
De csajként is ezt szerintem le tudod "tesztelni", meg nézhetsz amatőr videókat is, esetleg beszélgethetsz emberekkel, hogy lásd nekik mi a tapasztalatuk.
Nálam attól függ, milyen gyakori a szex. Amikor szinte napi szinten van, akár több is, egyre hosszabb időt birok, átlagban 30-35 perc. Volt, mikor rendszeres szex mellett egy nap többször is egymásnak láttunk az akkori csajommal és egy laza 1,5 óra eltelt.
Persze volt eset, hogy pár perc alatt vége. Szerintem ez csak a szex rendszerességétől függ. Egyedül még az befolyásolja, ha ittas vagyok, olyankor mindig elég hosszú menetek sikerülnek (kb 20-25 perc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!