Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az anális szexnek rengeteg veszélye van, akkor miért nevezi az anális közösülést és homoszexualitást természetesnek a társadalom?
Még csak nem is kell hogy bármi betegsége legyen egyik félnek se, az anális közösülésnél rengeteg betegséget el lehet kapni. A normális közösülésnél ennek kb 0% esélye van. Az meg már csak növeli az esélyt ha az ilyen tevékenységet űzők cserélgetik a partnereiket.
Az egyetlen megoldás az óvszer. De az régen nem létezett, aki ilyesmit csinált az előbb utóbb megbetegedett. Szóval ha csak ilyesmi segítségével tudják kiküszöbölni a betegséget, akkor az már nem lehet természetes.
Nem, nem halt volna ki, mert erre van az immunrendszer. És igen, kellene hetero kapcsolatban is az óvszer, csak a pasik szeretnek kifogásokat gyártani. (zokniban lábat mosni hasonlattal stb.)
Akkor nem szükséges az óvszer, ha utódot akar a páros.
Egyébként mi ez a "minden embernek a tiszta, kizárólag természetes nemi aktus" kifejezés? Jó, hogy nem gyártasz nemi orientációs, náci felhangú fajelméletet.
De te mindent jobban IS tudsz, szóval továbbiakban nem fogok vitatkozni.
Tiszta alatt azt értettem hogy rendben tartja magát, tisztálkodik. A természetes alatt meg szerintem nem kell magyaráznom, sokszor leírtam már. De ha valaki nem értette volna akkor a pénisz és a vagina, tehát a férfi és a női nemiszervek használata. Ez a természetes nemi aktus.
Lehet itt csűrni csavarni, hogy régen is volt, az állatoknál is van (közben nincs), meg óvszer használata ajánlott stb.. de attól még a széklet távozására rendeltetett végbélnyílásba tenni a péniszt veszélyes, fájdalmas, higéniailag nem ajánlott ergo nem természetes. Annyi hülyeséget összehordtak páran, még csak az hiányzik a repertoárból hogy gyilkolni is természetes cselekedet mivel hát ugye rendelkezésre állnak eszközök hogy megtegyük meg már évezredek óta tesszük is.
Alapból nem is a homoszexuális kategóriába tettem fel a kérdést, olyanok véleményére voltam kíváncsi aki józanul tud válaszolni, ebben a topikban persze hogy mindenki ennek az aktusnak a védelmére kel.
Az kisebbik baj, kérdező, hogy félelmetesen korlátolt vagy. Ezért aztán semmit nem hiszel el.
De utánanézni: na, AHHOZ már lusta vagy.
A nagyobbik pedig az, hogy nem túl jóindulatú.
Egyébként csak szólok, hogy egy kérdést eleve a helyére kell tenni. Ha pedig ez a fórum neked nem megfelelő, akkor keress olyat, ahol azt fogod hallani, amit szeretnél.
Itt ez nem fog menni, itt normális - és nálad jobban tájékozott - emberek vannak.
Hülyén halok meg? Szóval ha a Biblia azt írja, hogy
"Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre: Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban."
akkor azt is hülyék meg korlátoltak irták? A világ több ezer éve hülye meg korlátolt volt, de aztán a homoszexualitást kivették a mentális betegségek listájáról (1973) mert megtörtént az igazi felvilágosodás és többé nem lett hülye meg korlátolt a tudomány. Ez történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!