Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy heteró srác kanos tényleg sráccal is szexelne?
Egy komment fogta meg a tekintetem itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A 9-es. Hogy ez most vajon komoly? Tényleg nem lehet csajt találni csak szexre? Azért kérdezem mert fiút bármikor találok ha kanos vagyok így meglep hogy egy heterónál ilyen macera?
Nektek van hasonló élményetek heterókkal?
En meg a peldajara reagaltam.
Ebben a kerdesben nincs atmenet. Ez nem szivárvány hogy a kek meg a lila kozott alig van kulonbseg. Itt eles hatarvonal van. Vannak a heterok. Es vannak akik nem azok. Ha valaki el tudja kepzelni a sajat nemevel akkor o nem tartozik az elobbi csoporthoz. Mindegy hogy van e lehetősége vagy batorsaga megtenni vagy sem. Ha elbizanytalanodik akkor nem hetero. Kesz. Mindossze valami egyeb ok miatt nem probalja ki ami lehet neveltetes, vallas, politikai vagy csak nincs ra lehetosege. De ez a kerdesben irrelevans.
Felreertes ne essek, semmi problema ha valaki nem hetero. A kerdes nem errol szól. En csak nem szeretem hogy olyanokra hasznaljatok ezt a kifejezest aki nem az.
Szexelni szerintem nem, de talán felállna neki orális szex közben. Van több elmélet, hogy egyik ember sem 100%-ig csak hetero vagy csak homo. Ezt magamon is tapasztaltam, mert annak ellenére hogy nem élveztem, felállt a farkam, amikor szopott egy lány. Lefeküdni nem bírtam volna vele, mert én nem vagyok bi (soha nem gondoltam nőkre szexuális célzattal), de meg tudom állapítani, melyikük néz ki jól (legalábbis számomra). A hetero (99%-ig hetero) srác is gondolhatja másik fiúról, hogy jól néz ki, persze kimondani nem fogja. Főleg tinédzserkorban vannak kísérletezések fiú-fiú közt (olyanok közt, akik egyébként nem melegek). Az is csak titokban, kettesben, "nem mondjuk el senkinek" stb, és leginkább csak farokverés, vagy orális szex. Annak az esélye egész minimális, hogy szex legyen belőle, de előfordulhat.
Amúgy ezt a választ úgy írtam meg, hogy csak most olvastam el, mit linkeltél. Kb akkor igazam is van, mert ő is azt írta, hogy hagyná, hogy leszopja egy srác. Az nem azt jelenti, hogy szexelne vele, az már másabb.
Ezt magyaraztam en is a kerdezo ek aki privatban picsogott mint valami nő.
A kivancsi hetero kifejezés egy oximoron. Ellentetes jelentesuek. Szemantikailag is egy tevedes.
24es tű pontosan leirja.
Pedig ez ilyen egyszerű. Akkor keves hetero van es a tobbseg biszex. Nincs is ezzel baj.
Ha kepes voltal megdugni egy not akkor te sem vagy meleg szexuálian. Ettol meg erzelmileg lehet hogy melegkent definiálod magad mert csak pasit tudsz szeretni. A ketto nem ugyanaz.
"Most akkor én is biszex vagyok, mert melegként megbasztam egy csajt?"
Az hát, egy meleg nem csinál ilyen gusztustalan dolgot. :)
Mi vitt rá erre?
Pont hogy érzelmileg vagyok biromantikus, és szexuálisan homoszexuális. A szexualitásnak is négy rétege van.
1. Szexuális identitás. Hogy te magad miként címkézed.
2. Szexuális vágy. Hogy milyen neműekkel való szexuális együttlétre vágysz.
3. Szexuális izgalom. A nemiszerveid hogyan reagálnak szexuális ingerekre.
4. Szexuális viselkedés. Hogy ténylegesen kikkel szexelsz.
Én magamra melegként hivatkozom, nem vágyom arra hogy lányokkal szexeljek, a farkam sem áll fel csajok látványára, és az eddigi szexuális partnereimnek alig 2%-a volt csaj. Hogy lennék már biszex? Ne röhögtessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!