Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni olyan, , hetero" pasival, aki kipróbálná, hogy milyen pasival szexelni?
Figyelt kérdés
Olyan hetero, biszex pasik írjanak, akik még nem voltak pasikkal, esetleg heteto párkapcsolatban élnek, de szívesen kipróbálnák.2020. márc. 29. 12:20
1/11 anonim válasza:
Heteróval sehol. Nem ismered a kifejezés jelentését? Annyit jelent,hogy ha bepróbálkozok,el lesz törve az orrod! Bi és homárokkal próbálkozz!
2/11 anonim válasza:
Hetero kapcsolatom van, és kipróbálnék egy két dolgot pasival.
Még nem voltam.
3/11 anonim válasza:
Én heterónak tartom magam. Viszont gondoltam rá, hogy kipróbálom. De aztán elengedtem, mert tuti nem állna fel. Csak az érdekelt tényleg tudnak-e vmit jobban mint csajok. Mindig látom itt a szexuális kategóriába a meleg/bi kérdéseket... Meglep mennyiszer olvasom, hogy 19 meg 20 évesek.
4/11 anonim válasza:
én is hetero vagyok, meg kolis szobatársam is, mégis kipróbáltuk egymással, mikor mindketten kicsit magunk alatt voltunk. nincs ebben semmi.
5/11 anonim válasza:
Heteroval sehogy, azért hetero mert csak nőkre izgul, ha már pasikra is akkor meg már biszex.
Biszexekkel ott ahol melegekkel, melegbárok, meleg szauna, szexmozi, meleg bulik, meleg swinger stb.
7/11 anonim válasza:
Hetero pasi nem gondolkodik azon, h milyen lehet másik pasival, csak bi és meleg.
8/11 anonim válasza:
Ilyen heterós kerdésnel mindig leírják, hogx a heteró azért heteró, mert a pasik nem erdeklik egyaltalan, ami igaz is. De én melegként is néha elgondolkodom milyen lehet csajjal, de nem hoz izgalomba, és sose teszek érte, hogy kipróbáljam, mert igazabol taszít. De a kivancsiság megvan bennem. Szóval egy heteró is lhehet kiváncsi..
9/11 anonim válasza:
Hokiba és szopásba benne lennék 18 évessel vagy kisebbel persze normális határon belül. Privi jöhet 😊
(Vecsés) 18f
10/11 anonim válasza:
én még sohasem voltam pasikkal, tehát ilyen téren teljesen szűz vagyok
de mostanában elkezdett izgatni a passzív szerep, hogy milyen volna ha egyszer megdugna engem egy f3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!