Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Unokatestvérrel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Unokatestvérrel párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Elég régóta sejtettük egymásról hogy melegek vagyunk aztán 24 éves korunkban el is mondtuk egymásnak. Se őt se engem nem lepett meg a másik orientációja. Előtte családi eseményeken találkoztunk csak de nagyon jól kijöttünk mindig is. 4 éve tudjuk egymásról de a 80 km távolság miatt kéthetente találkozunk. Ilyenkor szex is van. Most 28 évesen beszélgettünk róla mi lenne ha összeköltöznénk. Ő is többet érez már irántam és én is iránta. Testvérek is lehetnek nagyon különbözőek de mi unokatestverekként mind külsőre mind belsőre nagyon hasonlítunk. Jólérezzük magunkat egymással és szeretnénk megismerni majd meleg párokat barátkozás céljából. De nem tudjuk mennyire ütközne össze a normalitással ha kiderülne hogy unokatestvérekként vagyunk együtt. Az nem játszik hogy nem vagyunk őszinték mert őszinte barátságokat szeretnénk kialakítani. Emiatt a dolog miatt semmiképp nem akarunk szétmenni max nem barátkozunk majd olyanokkal akiknek ez gond. Nektek beleférne ilyen baráti pár akik ennyire közeli rokonok is ráadásul?

2023. febr. 19. 20:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább a család miatt “aggódnék”, ők tudják már?

Érdekes téma valószínűleg nekem sem férne bele egy ilyen kapcsolat. De barátként elfogadnám nyilván, mindenki azt csinál amit akar amíg mindkettő fél beleegyezik (mondjuk a rendes testvér vagy a szülő-gyerek az már nyilván beteg).

2023. febr. 20. 08:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj apukám, adok egy jó tanácsot, nem kell mindent megbeszélni a világgal, mert nem alkalmas rá.

Igen, sajnos válogatnod kell, kiket tartasz a jövőben a baráti társaságodban. Ez van.

2023. febr. 20. 20:17
 13/18 sanya967 ***** válasza:
10%
hát, elbaszott egy gyerek lenne :D
2023. febr. 20. 21:22
 14/18 sanya967 ***** válasza:
10%
ui: szemét b.uzi
2023. febr. 20. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

Kb fél éve éltünk együtt az életem szerelmével teljes boldogságban mikor kiderült, hogy unokatesók vagyunk!

Első reakció döbbenet volt ,majd rájöttünk ,hogy kinek miköze hozzà!?

A két család nem tartotta a kapcsolatot egymással huszon éve,az volt a csoda ,hogy egyáltalán kiderült a rokoni kapcsolat!

6.éve élünk együtt❤️

2023. febr. 21. 03:57
 16/18 anonim ***** válasza:
84%

Ez mitől vérfertőzés? Melegek vagytok, gyereketek nem lesz, basszus nagyon jól ismeritek egymást. Jól kijöttök, család elől könnyű titkolni így, mintha sima haverral lennél együtt. Én minden jót kivánok, régen a királyok is összejöttek a saját uncsi tesójukkal nem volt semmi. Személy szerint nekem kicsit fura, meg undi, némileg azért izgat. Ha boldogok vagytok sz@rjátok le (nagy részben) mások véleményét.

Remélem nem provokatív a kérdés, hanem igaz. Kíváncsi vagyok hogy tényleg igaz-e. Érdekel hogy tényleg van ilyen. Szerintem szerencsétek van. Szerintem

2023. febr. 26. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

Mi unokaöcsémmel pajzánkodtunk elég sokat mikor egymásnál aludtunk!

12-17 éves korunk között!

2 év van közöttünk.

2023. febr. 27. 13:14
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
Sok meleg ismerősömtől hallottam történeteket,rokon vagy közeli ismerősökkel való kapcsolatról! Ismerek kettőt az egyik a nagybácsival másik szintén unokatesóval! Szerintem nem gáz,amig család nem tudja meg Amugy is sokszor problémás elfogadtatni családdal magát a melegeknek,plussz unokatesók vagytok! Nekem szerencsém volt jó messze találtam egy jó fizető munkahelyet,albérlet majd házat vettem. Igy távol családtól ismeretlenül nem volt probléma. Élem az életem kötöttségek nélkül.HURRÁ!!! Próbáljátok ki!
2023. márc. 5. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!