Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Unokatestvérrel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Unokatestvérrel párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Elég régóta sejtettük egymásról hogy melegek vagyunk aztán 24 éves korunkban el is mondtuk egymásnak. Se őt se engem nem lepett meg a másik orientációja. Előtte családi eseményeken találkoztunk csak de nagyon jól kijöttünk mindig is. 4 éve tudjuk egymásról de a 80 km távolság miatt kéthetente találkozunk. Ilyenkor szex is van. Most 28 évesen beszélgettünk róla mi lenne ha összeköltöznénk. Ő is többet érez már irántam és én is iránta. Testvérek is lehetnek nagyon különbözőek de mi unokatestverekként mind külsőre mind belsőre nagyon hasonlítunk. Jólérezzük magunkat egymással és szeretnénk megismerni majd meleg párokat barátkozás céljából. De nem tudjuk mennyire ütközne össze a normalitással ha kiderülne hogy unokatestvérekként vagyunk együtt. Az nem játszik hogy nem vagyunk őszinték mert őszinte barátságokat szeretnénk kialakítani. Emiatt a dolog miatt semmiképp nem akarunk szétmenni max nem barátkozunk majd olyanokkal akiknek ez gond. Nektek beleférne ilyen baráti pár akik ennyire közeli rokonok is ráadásul?

2023. febr. 19. 20:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Vérfertőző párkapcsolat. Bocs, de elég beteg gondolkodás minden szempontból..
2023. febr. 19. 20:11
 2/18 A kérdező kommentje:

1

Kategóriát nézted ? Itt nem születik gyerek.

2023. febr. 19. 20:12
 3/18 anonim ***** válasza:
28%

Lényegtelen szempont.. Akkor is beteg párkapcsolat. Akár hetero akár meleg..

Rokonnal semmiképp.

2023. febr. 19. 20:14
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

Melegek esetében még a bejegyzett élettársi kapcsolat is jogszerű unokatestvérek között, sem jogilag, sem erkölcsileg nem tartom problémának.

Azért beszélnek vérfertőzésről a hetero kapcsolatokban, mert a gyermekvállalás az esetleges/várható genetikai anomáliák miatt nem támogatandó a kapcsolat.

Nekem nem lenne gondom ezzel, ha ismerőseim, barátaim így találnának egymásra.

2023. febr. 19. 21:15
 5/18 anonim ***** válasza:
39%
Nekem semmi gondom nincs ezzel!
2023. febr. 19. 21:55
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez sokaknál kiveri a biztosítékot. Nálam is. A vérfertőzésnek nem csak az a problémája hogy milyen lesz az utód. Persze az is, de van pszichikai vonzata is. Amúgy egy családi rendezvényre el mernétek együtt menni, mint egy pár? Én a helyetekben megpróbálnám ezt a dolgot megszakítani, ha nem sikerül, akkor legalább titokban tartani.
2023. febr. 19. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem, aki vérfertőzőzik meg ilyesmi nem csak, hogy gyerek nem lesz de még első unokatestévek közözz is legális a házasság ha fiú és lány az illető Ergo... Nyugodtan! Még a jog is megengedi márpedig akkor még gyerek esetén is elég kicsi már a kockázat oké 25 % ot mondanak dee lássuk be ettől függetlenül is megvan az esélye annak, hogy nem lesz egészséges a baba sajnos... És itt még ilyesmitől sem kell tartani!
2023. febr. 19. 22:07
 8/18 anonim ***** válasza:
31%

#8: Úgylátom nem érted.. Az a gond hogy ez természetellenes és ha sokakat megkérdezel ők is így gondolkodnának. Esetleg a családtagok mit szólnának hozzá?

Akárhogy is nézzük szexuális irányultság ide-vagy oda ez nem egy egészséges kapcsolat.

Akkor ennyivel az is megengedett, hogy saját édes testvéreddel akivel felnőttél, és apáddal és összefeküdj és járjatok mint egy pár?

Igen tudom hogy ebben a topikba túl van tolva az elfogadás,de ez már beteges gondolkodás. Ennyire azért nem kell ez túltolni.

2023. febr. 19. 22:13
 9/18 boyka17 ***** válasza:
28%

Baxátok meg ti nagyon betegek vagytok. 🤢 😮😮

Komolyan normális vérszerinti családtaggal is lefeküdni?

Ti megtettétek?

2023. febr. 19. 22:22
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha lenne meleg unokatestvérem- akkor se próbálkoznék be nála. Ettől függetlenül engem nem zavar ha másoknak ez belefér.
2023. febr. 20. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!