Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van Pesten anonym ingyenes szifilisz teszt?
#11 Nálad valami bekattant,vagy mentálisan tuti nem vagy épp
Írtam egy negatív hozzászólást a #2 kommentembe,ami neked nem tetszett.
Azóta már lassan két hete kapom tőled,a jobbnál-jobb privát üzeneteket szinte folyamatosan, ellenben kértem tőled hogy kopj le rólam végre.
Elmondtam eleinte neked ez a véleményed,nekem az. Pont. Azt meg végképp nem értem hogyan tartozik ehhez a témához az, mint írtad,hogy kinek van szavazati joga? :D És mi közöd hozzá hogy ki kire szavaz? Nem is erről írt a kérdező,de mégis ehhez hasonló privátot is kapok tőled.
Egyébként: Kivancsisrac a felhasználó neved,de mégis itt azt írod hogy nővér vagy egy STD osztályon. Akkor most milyen nemű is vagy? :D
A nők szoktak nővérek lenni,a férfiak vagy ápolók vagy asszisztensek.
De szerintem jobb lenne lekopni a témáról már. Vagy te mindenkire rászállsz aki neked nemtetsző kommentet ír? És hetekig privátokkal bombázod?
Ha ennyire megviselnek a negatív kommentek,akkor ne használd ezt az oldalt vagy egyszerűen keress fel egy szakembert,mert ilyen hisztit levágni hetek óta (lassan) szerintem nem épp elmére vall. Bár kíváncsi vagyok ha esetleg pároddal (ha van) vagy társkeresőn valakivel nem értesz egyet,akkor mi történhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!