Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol van Pesten anonym ingyenes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van Pesten anonym ingyenes szifilisz teszt?

Figyelt kérdés
Ma akarom.
2023. febr. 13. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Időpont köteles.

De bármely ántsz hivatalnál van.

Karolina rendelő például:

[link]

2023. febr. 13. 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:
17%

Miért olyan fontos?

Amúgy a szifilisz elég ritka már nálunk,elég szar körülmények kellenek ahhoz hogy elkapd. (például valami utcai rossz prosti)

2023. febr. 13. 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Francokat ritka. Az egyik leggyakoribb... Főleg 20 év alattiak közt.

Bőr és nemibeteg gondozóban dolgozom nővérként. Sajnos ide kell TB kártya, stb. Azonban nagyon nagyon sok fiatal jön szifilisszel. Ami azért is veszélyes betegség mert a tünetek viszonylag hamar eltűnnek és majd csak sok év múlva térnek vissza, viszont akkor komoly tünetek amik már életveszélyesek. Menj el tesztre mindenképpen.

Megjegyzem bizonyos stádiumban már csókkal is elkapható és a tünetek sok esetben nem látványosak...

[link]

Szomorú, hogy egyesek nincsenek képbe ilyen dolgokkal, de mégis osztják az észt de úgy, hogy az amit mondanak megalapozatlan.

2023. febr. 13. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

Szomorú hogy egy nővér az euronews 2019-es cikkére hivatkozik.

Lényegetelen,nem kell minden jött-menttel védekezés nélkül összefeküdni és nem lesz gond. Gondolom a rendelőjükben erre is felvilágosítást kéne adni..

Életveszélyes állapot meg ritkán alakul ki. És ritka fejlett országokban,nyilván orvosi lapokba kell olvasni nem nevenincs külföldi lapokban.

2023. febr. 13. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom kedves 4-es te mindjárt hivatkozol orvosi lapokra amiben kiderül igazad van. Vagy nem? Annyira azért a te véleményed nem megalapozott? Még annyira se, hogy egy nem orvosi lap megerősítse legalább?

Szomorú, hogy butaságot terjeszt valaki és a kritikát nem bírja sőt annyira nem bírja, hogy elkezd hibát keresni meg oltogatni valakit aki rámutatott erre.

A 3-asnál a pont. Jó, hogy leírta a tényeket és bocs de ha nem gond hiszek neki mert a googlebe számtalan helyen írnak róla. Még a DUREX is végzett erről kutatást. A mai fiatalok azt hiszik ők nem lehetnek sose nemibetegek. Emiatt gumit se használnak. De mondom kedves 4-es várjuk a te forrásaid hisz ha már beszólsz a kedves kommentelőnek tedd kellő alapossággal. Ő legalább egy "nem hiteles" forrást is megjelölt azon túl hogy a szakmája...

2023. febr. 14. 09:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő és a nem segítő válaszokat.

Azért SOS, mert tudni akartam/akarom mi van.

Nem fekszem össze akárkivel. Életem 2. partnere 3 randi után szexeltünk. Kár, hogy előítéletekkel írnak emberek másokról. Szerintem az hogy téved az ember nem az ő hibája. Az se ha becsapják. Szóval ezalapján más feje felett pálcát törni. Gondolom persze akik ezt teszik ők sose hibáznak. SOHA! Jó nekik, bár az életbe nem láttam még olyan embert aki nem hibázik.

Igaz ahogy látom a kedves válaszadók egyike nem csak felettem hanem mások feje felett is pálcát tört, mert ő már csak tudja mi és hogy van, nem pedig az aki ebben dolgozik...

Köszönöm a segítő válaszokat, de azért nem bírtam szavak nélkül hagyni a nekem szánt beszólást és azt se ami a kedves és értelmes választ adóknak szólt sem. Nem akartam beleszállni a vitába mert felesleges, de mégse bírtam ki. Sajnálom.

2023. febr. 14. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, én csak max a területileg illetékes bör és nemi eteg gondozót tudom ajánlani.

A kialakult vitához szolva pedig:

Én azt nem értem az ilyeneknél mint a 2es válaszoló, hogy miért zavarja az ha valakinek fontos valami. Mindegy hogy milyen dologrol legyen szó, valaki mindig beleszól hogy neked vagy nekem vagy bárki másnak mi a fontos. Nem tökmindegy, attól még hogy öt nem érdekli a dolog vagy nem tartja fontosnak attól még a másik lehet annak tartja és ezt tidzteletben kone tartani nem rögtön ellegyezni hogy minek, ugysem fontos... Biztos vagyok benne hogy neki is van olyan dolog amire már mondták neki hogy mért izgatja annyira a dolog és nem értette. Hacsak nem egy "mindent és mindenkit lesz*rok" tipusu ember, de akkor meg ugy is mindegy hogy ki mit mond neki. Mondjuk így is.

Ja és a tetejében még a kérdésre se tud válaszloni csak beböfögi hogy mit érdekel téged! "Imádom" az ilyet...

2023. febr. 14. 15:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Hacsak nem egy "mindent és mindenkit lesz*rok"

Nyilván egy anonim fórumon eltudod dönteni hogy ki vagyok mi vagyok.

Egyszerűen egy szaros válasz miatt, annyira fel van itt mindenki háborodva hogy az csoda. Kb mint ha az életetek múlna azon az egy nyomorult válaszon. Egy darab válasz egy anonim fórumon,de még két nap után is ezen rugóztok. Nagyon unalmas életetek lehet. Túl van tolva az oldalon az érzékenység.

Amúgy meg elsőként tanulj meg írni. Általános négy osztályában tanítják.

2023. febr. 14. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Köszönöm a tippet, most visszamegyek akkor a padba. Biztosan segitenek majd azon, hogy ha az ember gyorsan gépel mobilon akkor néha félreüt, vagy kimarad egy szóköz...

Nem vagyok én felháborodva! Na jó egy kicsit. 😀

Legyen szép napod!

2023. febr. 14. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Bölcs vagy kedves kérdező. Nagyon tetszett a válaszod. Mert jól összefoglalt.
2023. febr. 15. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!