Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire borzasztó az ismerkedés melegek között?
Tudom, ott a Grinder meg a Tinder, mindenki felcserélhető, de ha mindenki kapcsolatra vágyik, és több a green flag, mint a red flag, miért félnek sokan egy kapcsolattól?
Sajnos én elég sok csalódáson mentem keresztül. 28 évesen még nem volt kapcsolatom, pedig több éve próbálkozom már férfiakkal.
(Néhány meleg és sok heteró ismerősöm is meglepődik ezen, hogy eddig soha nem volt semmi több egy max fél évig tartó ismerkedésnél.)
Sokszor magamban keresem a hibát, és biztosan nem vagyok tökéletes, de annyiszor előfordult, hogy több hónapig randiztam, majd hirtelen a srác nem írt vissza, részéről lezártnak tekintette az ügyet.
Persze ez kb a férfiak 1%-a akivel idáig eljutottunk. Mással még idáig se. És én amúgy tipikusan nem szexet keresek. Ami még inkább nehezítő tényező.
Mert egy kapcsolat csak úgy működik, ha azt fel is tudják vállalni.
Ezt itthon szinte nem lehet.
Ezért, amikor komolyra fordul a dolog, inkább szakítanak, mint egy ilyen helyzetbe kerüljenek.
Vagyunk azért akik nem tűnnek el,de mi már nem a korosztályod vagyunk..
Murphy törvénye itt is hat...
5-ösnél a pont !
Nagyon jó és az utolsó szóig igaz,amit leírt ! Sokan tapasztalhattuk ezt már, főleg a feleséges pasik,szaunás pasik vonalon...Sok van,aki ilyen.
25 éves vagyok, én is alapvetően komolyabbra vágynék, fel is vállaltam a melegségem (amivel nem villogok, de nem is tagadom) tény hogy nehéz az ismerkedés. A leírásodban kicsit magamra ismertem egyébként, sokszor kerestem én is magamban a hibát évekkel ezelőtt.
2 barátom volt eddig, szóval úgy alakult hogy a társkeresőkre rövidebb-hosszabb időre mindig visszatértem, viszont mostanában szinte reménytelennek gondolom a helyzetet, 3 évvel ezelőtt nem találkoztam ennyi felszínességgel és gonoszkodással, vagy sérült emberi megnyilvánulással.
Feladni most sem fogom a “keresést”… majd alakul, ahogy szoktuk mondani…:)
6-os, koszonom!:) Meg a veget annyiban lejavitanam, hogy ha igy folytatodik megsem horgolnek, vagy fonnek, inkabb betatrateáznam magam. Valoszinu az elso kettohoz mar nem lesz idegrendszerem. Ha javitani er…:)
40es korosztályból írnám
Rengeteg a nős pasi
Független melegnek állítják be magukat, vagy hogy pasijuk van de nem kapják meg a törödést meg az ágyikó nem működik és ezért keresnek elég hamar lebuknak nálam mind egytől egyig NŐS pasi.
Tapasztalatom csakis kizárólag olyan emberrel érdemes ismerkedni akinek kint van a profil fotója!
Igen így jóval kisebb a merítés lehetősége, de sokkal hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!