Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ennyire borzasztó az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire borzasztó az ismerkedés melegek között?

Figyelt kérdés

Tudom, ott a Grinder meg a Tinder, mindenki felcserélhető, de ha mindenki kapcsolatra vágyik, és több a green flag, mint a red flag, miért félnek sokan egy kapcsolattól?

Sajnos én elég sok csalódáson mentem keresztül. 28 évesen még nem volt kapcsolatom, pedig több éve próbálkozom már férfiakkal.

(Néhány meleg és sok heteró ismerősöm is meglepődik ezen, hogy eddig soha nem volt semmi több egy max fél évig tartó ismerkedésnél.)

Sokszor magamban keresem a hibát, és biztosan nem vagyok tökéletes, de annyiszor előfordult, hogy több hónapig randiztam, majd hirtelen a srác nem írt vissza, részéről lezártnak tekintette az ügyet.

Persze ez kb a férfiak 1%-a akivel idáig eljutottunk. Mással még idáig se. És én amúgy tipikusan nem szexet keresek. Ami még inkább nehezítő tényező.

2023. febr. 5. 13:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Mert egy kapcsolat csak úgy működik, ha azt fel is tudják vállalni.

Ezt itthon szinte nem lehet.

Ezért, amikor komolyra fordul a dolog, inkább szakítanak, mint egy ilyen helyzetbe kerüljenek.

2023. febr. 5. 14:36
 2/18 A kérdező kommentje:
A legutóbbi ilyen srác mindenki előtt felvállalta. És kint is volt a profilján, hogy komolyat keres. Két-három hónapig elvoltunk, majd egy nap nem írt vissza.
2023. febr. 5. 14:50
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Vagyunk azért akik nem tűnnek el,de mi már nem a korosztályod vagyunk..

Murphy törvénye itt is hat...

2023. febr. 5. 14:53
 4/18 A kérdező kommentje:
Én főként a huszas-harmincas korosztályban keresek, és sajnos ott ez bevett szokás.
2023. febr. 5. 15:04
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Nyugi hasonloan allok a parkereseshez, akar Te. Nem szexet keresek, illetve nem is tervezek senkivel lefekudni, legalabbis addig biztosan nem, amig nem ismertem meg es nem tudom, hogy ki o, mi o. Igy alapbol hatranybol indulok, mert mindig en leszek a merev srac, aki nem nyul a masikhoz. Hat legyek merev, vagy ki amit gondol, de valahogy nekem az tok nem all ossze fejben, ha kint van a rakos adatlapon, hogy baratsag/komoly kapcsolat, akkor miert akar barki is egy keppel nyitni a nemiszerverol. Vagy masik kedvenc, tok normalisan elkezdunk beszelgetni, belobban tenyleg egyfajta szimpatia, mar elkezdek kacerkodni a gondolattal, hogy vegre, talan O olyan lesz amit tenyleg kerestem mindvegig. De…aztan csak kiugrik a nyul a bokorbol. Kiderul, hogy felesege van es titkos szeretot keres, kiderul, hogy szaunaba jarashoz keres maganak partnert, vagy csak esti numerat. Ahhhh..nekem ezekkel nincs problemam, de en nem ezt keresem es ezt mindenhol fel is tuntetem, megis omlik a szar felem allandoan es mar annyira unom. Tenyleg ugy vagyok vele, legyen nyolc macskam aztan otthon elhorgolok nehany angyalt meg fonok nehany kosarat aztan csokolom. Vicc.
2023. febr. 5. 15:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

5-ösnél a pont !

Nagyon jó és az utolsó szóig igaz,amit leírt ! Sokan tapasztalhattuk ezt már, főleg a feleséges pasik,szaunás pasik vonalon...Sok van,aki ilyen.

2023. febr. 5. 15:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagyok, én is alapvetően komolyabbra vágynék, fel is vállaltam a melegségem (amivel nem villogok, de nem is tagadom) tény hogy nehéz az ismerkedés. A leírásodban kicsit magamra ismertem egyébként, sokszor kerestem én is magamban a hibát évekkel ezelőtt.

2 barátom volt eddig, szóval úgy alakult hogy a társkeresőkre rövidebb-hosszabb időre mindig visszatértem, viszont mostanában szinte reménytelennek gondolom a helyzetet, 3 évvel ezelőtt nem találkoztam ennyi felszínességgel és gonoszkodással, vagy sérült emberi megnyilvánulással.

Feladni most sem fogom a “keresést”… majd alakul, ahogy szoktuk mondani…:)

2023. febr. 5. 15:36
 8/18 A kérdező kommentje:
Ezért tud fájni, ha valakivel hónapokig eltart a dolog, majd amikor egyszer végre komolyra fordulna, akkor kihátrál.
2023. febr. 5. 15:39
 9/18 anonim ***** válasza:
72%

6-os, koszonom!:) Meg a veget annyiban lejavitanam, hogy ha igy folytatodik megsem horgolnek, vagy fonnek, inkabb betatrateáznam magam. Valoszinu az elso kettohoz mar nem lesz idegrendszerem. Ha javitani er…:)

2023. febr. 5. 15:40
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

40es korosztályból írnám

Rengeteg a nős pasi

Független melegnek állítják be magukat, vagy hogy pasijuk van de nem kapják meg a törödést meg az ágyikó nem működik és ezért keresnek elég hamar lebuknak nálam mind egytől egyig NŐS pasi.

Tapasztalatom csakis kizárólag olyan emberrel érdemes ismerkedni akinek kint van a profil fotója!

Igen így jóval kisebb a merítés lehetősége, de sokkal hatékonyabb.

2023. febr. 5. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!