Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek tényleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg nem érezte magát jól a randi során, vagy tényleg megbetegedett?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel lassan két hónapja randizom, de viszonylag csak ritkán tudjuk összehozni a talit a távolság miatt.

Tegnap elmentünk egyet vacsizni egy étterembe, majd utána mozizni. Szülinapom volt, emiatt ő fizetett mindent, mondta, hogy ma én vagyok a vendég.

Mozi után meg fura mód nem érezte jól magát. Mondta, hogy most jobb ha hazamegy. Nyilván nem erősködtem, mondta hogy a napokban fussunk még össze.

Ma írtam neki, annyit válaszolt, hogy most jobban van...

Nekem ez az egész valahogy gyanus, bár lehet túlgondolom. Már a napokban feltűnt a beszélgetésünkből, hogy nincs túl jó passzban, és mintha nem is repesedne annyira az örömtől, hogy én most Németországból hazautaztam miatta. Lehet ez a gyomorrontás is csak megjátszott volt? Én gondolom ezt túl?

2023. febr. 5. 10:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ugye tudod, hogy a legjobb módja megkérdezni? Nem értem az ilyen kérdéseket. Itt vársz választ egy olyan kérdésre amit csak ő tud megválaszolni. Kérdezd meg.
2023. febr. 5. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Engedd meg, hogy visszakérdezzek: szerinted mi honnan tudjuk?
2023. febr. 5. 10:57
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

A fiúk ritkán szoktak játszmázni.

Alapból feltételezheted, hogy igazat mond, és csak akkor nem, ha valami különleges indoka van rá.

Amúgy hogyan gondoltad a közös életet vele?

Ha valamit nem értesz belőle, akkor nem vele beszélsz, hanem idejössz kérdezni?

2023. febr. 5. 11:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Nyilván nem konkrét válaszra, inkább tapasztalatra voltam kíváncsi. Nincs befolyásom a srác viselkedésére, így csak arra voltam kíváncsi, hogy valaki tud-e pl egy rosszullétet szimulálni, vagy előjöhetnek-e nála pszichoszomatikus tünetek?

Sokadik talink volt ez, illetve az elmúlt hetekben folyton beszéltünk. Ma meg vagy nagyon rosszul van, de kb azon kívül, hogy reggel írt, hogy már jobban van, több üzenetváltás nem volt. Tudja, hogy számomra nem közömbös, de félek, hogy van valami amit nem mer elmondani.

2023. febr. 5. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Nekem egy hónapja volt ilyen,majdnem szó szerint.

A háttérben pedig az volt, hogy egyutt élt évek óta egy férfival,erről nem beszélt,de valószínű kettős játékot játszott.

Ami lebuktatta,hogy egy plázában szembejöttek, nagy egyetértésben és mikor meglátott a srác,tök vörös lett és hirtelen más irányba terelte a férfit is.Utána véget ért a kommunikáció is.

2023. febr. 5. 15:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem ilyesmi volt az exemmel, csak egy melegbarban. Jo mar elotte elhalt a beszelgetes de az kifejezetten fajt, mikor lattam oket smarolni.
2023. febr. 5. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos ez így megy, ritka a hűség.
2023. febr. 5. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Mi a fenét vársz egy országhatárokat átlépő távkapcsolattól? Keress párt Németországban, ha ott élsz.
2023. febr. 5. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet mögötte, még az is lehet, hogy nem volt jól. Én hetek óta nem tudok kijönni a betegségből, hol így, hol úgy esek vissza.
2023. febr. 6. 18:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Szakított velem.
2023. febr. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!