Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság volt a részemről az első randin? (lent)
Első tali. Képeket láttunk egymásról a társkereső app-ban.
Ő jött az én városomba, vasútállomáson tali.
Első látásra látom, hogy nem szeretnék vele kapcsolatot.
Abban állapodtunk meg, hogy séta és beülünk valahova enni vagy legalább egy kávéra.
Sétáltatom a belvárosban bő félórát és visszahozom a pályaudvarhoz. Ő nagy lelkesen még beszél, én meg elköszönök, hogy mennem kell és örültem a találkozásnak.
Bunkó volt, hogy nem tartottam be azt, hogy étterem/ital stb?
Hisz a részemről nem volt meg az érdeklődés, így úgy voltam vele ne raboljuk egymás idejét.
Hát azért remélem elmagyaráztad neki a helyzetet és nem csak azt mondtad: "most mennem kell, szia!"
Ha elmondtad neki, hogy részedröl ez nem fog menni, akkor nem vagy bunkó. Mondjuk legalább addig foglalkozhattál volna vele amíg újra jön neki a vonat. Mégis miattad előjött és ha már nem ülsz vele le, akkor már ne hagyd őt egyedül a városba.
Ja, nem csak annyit mondtam, hogy 'mennem kell, szia', hanem hogy más programom is lenne az estére és emiatt ideje indulnom. (Ami részben igaz, mert a lakótársam most jött vissza egy több hónapos távollétről.)
Meg persze megköszöntem neki hogy eljött és mondtam, hogy élveztem a beszélgetést. Stimuláló volt. És sok sikert kívántam a továbbiakhoz és jó utat haza.
Azt nem mondtam neki, hogy nekem nem jött be "úgy". De szerintem értette, nem?
Mi nem jött be rajta? Hány évesek vagytok?
Írtál neki legalább valamit?
30 körül vagyok, ő fiatalabb kb 5 évvel.
Utána nem írtam neki semmit.
Se külsőleg, se belsőleg.
Nem írt azóta se. Én sem tervezek neki írni.
Szerintem ő is értette abból, hogy 40 percen belül véget is vetettem a randinak...
Akkor mind1 szerintem..
Bár ha láttál képeket róla előtte,tudhattad hogy néz ki..
Láttam képeket róla. Csak azok a képek nem teljesen feleltek meg a valóságnak. (Gondolom vagy jóval korábbiak vagy ilyesmi.)
Másrészt élőben szemüveges volt, mégpedig egy elég igénytelen ilyen SZTK-beütésű szemüvegre gondolj.
A fotóin ez sehol nem szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!