Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hallotál olyat akinek baja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallotál olyat akinek baja lett randin mert nem volt óvatos?

Figyelt kérdés
Pl beszált a kocsiba és máshogy alakult a dolog. Vagy a lakáson más történt mint kellett volna, stb. Elmeséled mit mesélt. Szeretnék tanulni az esetekből.

2023. jan. 30. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam pár esetet, de nem tudom melyik mennyire valós, vagyis egyben biztos vagyok, hogy valós, amikor a sráccal akarata ellenére tovább ment a pasas.
2023. jan. 30. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Kanos volt a haver

Rapid randi, felvitte a lakásra mikor ébredt, csontra kipakolták.

2023. jan. 30. 10:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Konkrét story érdekel, mert szerintem minden történetben van választás. Mindig lehet tenni ellene még akkor is ha baj van. Kiabálni, telefonon hívni valakit, akármi. Nincs olyan, hogy nincs választás szerintem.
2023. jan. 30. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Soha nem szabad senkihez elsőre felmenni, sem kocsiba beülni. Rendszám, lakcím, munkahely címe mind visszaélési lehetőség. És mindig tudjon valaki arról, hol vagy és kivel, Fel is hívhat egy megbeszélt időpontban, hogy okés-e minden.

Tudok sajnos pár nagyon húzós sztorit, ilyen lakáskipakolósat is.

2023. jan. 30. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 4-es mesélj! Engem is érdekelne.

Nekem 2 storym van. De jól írta a kérdező rajtunk múlik minden.

1. A csávó a lakására rendelt. Mivel adott címet nem volt para hisz leadtam a legjobb barátomnak. A címre érve viszont nem ő nyitott ajtót. Ami kissé para volt. De mondom ok. Elő került a fiú is. Aztán mikor bementem vele a szobába és már szexeltünk bejött a pasi is hogy csatlakozna. Mondtam, hogy nem. Erre próbálkozott. Ekkor közöltem, hogy vagy most azonnal kimegy vagy én mentem. Hát nem ment ki így én öltöztem és mentem. Persze akkor már mondta, hogy ja nem úgy gondolta, stb. A srác is mondta, hogy menjen ki, meg minden szóval nem akarta senki. Csak ő visszaélt a helyzettel.

2. A srác kocsival jött értem. Mikor megérkezett azonnal lefotóztam és küldtem a kocsit és a rendszámot facen havernak. A kocsiba szállva viszont nem arra mentünk mint amit mondott. Mert mondta hogy van kis módosítás. Mondom mi? Erre hallgatott. Mondtam, hogy álljon meg én kiszállok. Nem állt meg. Ekkor felhívtam a haverom kihangosítottam és mondtam, hogy bajban vagyok a kocsiban amit fotóztam hívja a rendőrséget. Erre megállt és kinyitotta az ajtókat és kiszállhattam. Majd miután kiszálltam elhajtott. Később kaptam pár üzenetet tőle hogy a képeim majd felrakja a netre, stb. Mondtam hogy bátran. Na nekem ez a kettő van. Mindkettő para de mindkettőben rajtam is múlt mi lesz.

De amúgy egy fontos van szerintem. 1 ember mindig tudja hol vagy és kivel. Legalább ő segíthet. Ha a képen más van mint élőben akkor ott kell hagyni. Ennyi. És merni kell tenni az ellen ami alakul éppen.

2023. jan. 30. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként volt egy pasi aki segített nekem valamiben. Aztán mikor nála voltam próbált tapizni, stb. Megfogtam a kezét, levettem magamról és közöltem ha még egyszer hozzám mer érni anélkül hogy azt hagynám azonnal tökön rúgom.

Hát nem mert :D Aztán később hallottam, hogy volt akit megzsarolt, hogy elmondja a szüleinek hogy meleg. És a kis 15 éves buta srác megtett bármit amit kért. Mondjuk etekintetben a fiú buta volt, hogy ha kiadott olyan adatokat amiből megtudhatta ki a srác és kik a szülei.

Az egész úgy derült ki, hogy otthon gyanús lett, hogy a szokásaival ellentétben gyakran eljárkál. Aztán egyszer követték és ott kiderült minden. Kb fél év után. Úgy tudtam csak meg én is, hogy a karácsonyi "köszöntő" levél címzett listáján mindenkinek elküldte az egyik szülő mit művelt a pasi :D Ugyanis rajta volt a kissrác is és sok ismerőse a palinak. Akkoriban ugye még így ment a karácsonyi levél...

Ma már ezért őt jelentenék fel, de 2000-ben ez történt... Durva story. Nem tudom igaz-e persze, de a viselkedése alapján teljesen reális nekem.

2023. jan. 30. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező hogy, hogy nem raktad ki a melegek megszólítást?
2023. jan. 30. 11:01
 8/10 A kérdező kommentje:

7: Már miért kellett volna beleírni, hogy MELEG?! A story pont úgy érdekes lehet amúgy nem melegnek mint melegnek. Nem csak melegekkel eshet meg.

Ráadásul nem gondolom, hogy ez feltétel vagy ilyesmi hisz erre van a kategória megjelölés. De köszönöm a "hasznos" hozzászólást.

5-6:A többieknek köszönöm a válaszokat. Érdekes történetek. Viszont kicsit engem igazol, hogy minden történetben van döntésünk és cselekedhetünk.

4: Valóban leírhatnád mi történt.

2023. jan. 30. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
6%

Eddig mindíg kiírzad a melegek felszólítást a kérdés előtt.

Csupán egy észrevétel 🤷‍♂️

Szűz vagy egyébként?

Nagyon azt érezni.

Nem mersz se pasi, se nő felé nyitni?

2023. jan. 30. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel többen rám írtatok,megírom a legdurvábbat,ami a haverommal esett meg.

Akkor negyvenes volt és ismerkedett egy harmincassal.Minden jól alakult,a harmadik randit a haveromhoz beszélték meg,a kapu előtt várta a fiatalabb srácot.Az vitt neki ajándékba egy uveg bort,felmentek,és a srác kérte,hogy egy kávét főzzön a haverom,addig ő kinyitja a bort és tölt.Megfőtt a kávé, a haverom bevitte és koccintottak kettőjukre a borral.Ekkortól már nem emlékszik semmire ,jóval később, órák múlva tért magához, a padlón fekve,összevizelve. A srác persze sehol,és a srácnak az összes készpénzét,iratait, mobiljait elvitték és rázárták a lakást.Szerencséje,hogy volt egy pótkulcsa egy fiókban, azzal tudott kijönni.

Eljött hozzám,de még nem voltam otthon, a ház kuszöbén ult.Eltámogattam a rendőrségre, de ott azt mondták,hogy öruljön,hogy nem nyírták ki.

Persze a srácot nem találtuk meg,telefonszáma nem élt már,gondolom hamis nevet is adott meg.

Azóta óvatosabb,de nem járt sikerrel a kapcsolatokban.Ilyen kifosztós szerencsére nem volt több.

Egy másik ismerős pedig sötétben ult be egy kocsiba,már elsőre,őt Érd felé vitték, de egy vasúti átjárónál kiugrott a kocsiból és elszaladt.

Nagyon vigyázzatok Magatokra !

#4-es voltam.

2023. jan. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!