Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallotátok màr a szüleiteket szex közben?Mennyire volt kinos a szitu?
Nem, bár a tesóm szerint vasárnaponként azért nézhettük reggel a mesét, mert ők épp azt csinálták de ebbe se szeretek belegondolni.
ma 11:44
Nem 33? :D Vagy ha nem hallottad sose akkor honnan tudod, hogy azóta nem dugtak? (tuti valamelyiket elütötte a traktor amilyen szerencsém van :D)
#2, fater emlegeti az adott évszámot.
Előtte meg vagy nem hallottam, vagy nincsen róla emlékem.
Nem voltam túl mélyen alvó gyerek, így igen, többször is.
Külön szoba volt, de akármennyire is próbálták halkan, hallottam a szomszéd szobából.
Mivel ők nem tudják, így kínos sem volt, de akkor annyira nem örültem neki, viszont visszagondolva, teljesen normális, bár nem szeretném h ha lesz gyerekem, ő is hallaná, de végülis that's life :D
Hallottam, nem is egyszer.. Egy fal választotta el a két szobát és nem tudom, hogy tudták-e, hogy minden áthallatszik vagy nem, vagy nem érdekelte őket vagy érdekelte és pont ez indította be még jobban őket..
Először baromi kínos volt de mikor már szinte rutin szerűvé vált az éjszakai nyögések és “nagyon nagy vagy”, “ne olyan mélyre”, “szét feszítesz” végtelennek tűnő permutációi akkor már be vallom őszintén csak kicsaptam rájuk egy jó párszor..
Így is úgy a pokolra jutok már, ezt meg majd hozzá írják a többihez. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!