Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már , hogy meglestétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már , hogy meglestétek szex közben a szüleiteket ? ?

Figyelt kérdés

Apámmal élek és egyszercsak meghalottam egy nyögést mikor hazamentem . Nem bírtam megállni valami arra ösztönzött , hogy utánajárjak .

Kiderült ( milyen meglepő módon ) , hogy éppen szex megy a hálóban apám az egyik munkatársával aki gyakran jár át hozzánk (30 éves nő) .

Érdekes érzés volt ezt látni / hallani volt benne valami nagyon izgalmas a szívem csak úgy kalapált és felizgultam tőle .

Nem tudom mihez hasonlítani az érzést ,és féltékenységet éreztem mert azért tudni kell , hogy apám 46 évesen egy nagyon jónak mondott ferfi,mondhatni szexi és úgy is viselkedik mint aki tudja is . Komolyan begerjeszt pedig nem lenne szabad ,hogy így legyen .

25l

2022. aug. 2. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Haver mostohatesójával a telót berakták videóhívásba és laptopról nézték.
2022. aug. 2. 13:42
 2/8 A kérdező kommentje:
A szülőket úgy figyelték közben ???? 😅😅😅
2022. aug. 2. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
igen, bár ők meg akkor dugnak, mikor az anyja horkol, a kérdésem az, hogy erről amúgy én mért tudok xD?
2022. aug. 2. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell leskelődni, rendszeresen dugnak nyitott ajtónál. És tudják hogy otthon vagyunk...

20L

2022. aug. 2. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, viszont exem anyja feszt benyitott valami kérdéssel azt majd mindig dugtunk xd
2022. aug. 2. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Durva , hogy ilyen könnyelműen veszik
2022. aug. 2. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szégyenlem,de volt olyan időszakom. Memntségemre szúljon,14-15 voltam csak.
2022. aug. 2. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Este mentem hugyozni azt láttam, de olyan kómás voltam fel se fogtam xd
2022. aug. 2. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!