Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként hogyan lehetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként hogyan lehetnek érzéseim egy lány iránt?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, még sose volt olyan, hogy egy lány felkeltette volna az érdeklődésemet, csak és kizárólag pasikkal volt kapcsolatom. Látom persze, ha egy csaj szép meg csinos, de nem indít be nálam semmit, nem vonzódok hozzájuk. Ez a lány viszont teljesen összezavar, nem is értem magamat. Az első perctől kezdve van valami, izgulok, sőt szinte szorongok a közelében. Először csak azt vettem észre, hogy nagyon jó érzés, ha a szemembe néz vagy amikor rám mosolyog, és amikor kimondja a nevemet olyan furán boldog vagyok. Később már elég erősen jött a vágy, hogy megcsókoljam és amikor megtörtént totál beindultam, most először volt lány miatt merevedésem. Ő szerette volna, ha több is történik és amúgy bennem is volt, hogy jó lenne, de visszaléptem, mert el sem tudom képzelni milyen lenne. Igazából nem szexuálisan vonz nagyon, hanem érzelmileg. Folyton érzem az illatát meg ő jár az eszembe, van egy közös képünk, amit egy nap megnézek vagy 50x, alig várom mikor láthatom, ölelhetem meg újra...szóval totál kivagyok tőle. Hogyan lehetséges ez szerintetek? 24 évig nem volt egyetlen lány se, aki így érdekelt volna és most a semmiből úgy érzem talán szerelmes vagyok. Lehet, hogy nem is meleg, hanem biszexuális vagyok? Hogyhogy ennek eddig még semmi jele se volt?
2023. febr. 2. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem biszexuális vagy. Ő vonzódik hozzád?
2023. febr. 2. 19:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Vonzódik ő is hozzám, de neki nem mondom/mutatom ki, hogy mit érzek iránta, mert közben bennem van, hogy nem tudjuk egymásnak megadni maradéktalanul, amire vágyunk. Persze abból, hogy mindig ölelgetem meg volt többször is csók sejti, hogy mégse vagyok annyira meleg, mint állítom. Közben magam se tudom mi van...
2023. febr. 2. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Többször is volt csók? Hát akkor mi a kérdés?😅 Beszélj vele, próbáljátok meg együtt, legalább a szexet, ha úgy érzitek a kapcsolat nem megy. Bár nem értem, miért ne mehetne…
2023. febr. 2. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Rájöttél, hogy ember vagy, akinek bárki és bármi iránt lehetnek érzelmei.
2023. febr. 2. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Akkor nem csak úgy tetszik mint egy szép összkép. Hanem vonzódsz hozzá, és ha merevedésed is van, akkor elég egyértelmű.
2023. febr. 2. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szexualitás nem fekete vagy fehér. Simán lehet olyan hogy az esetek 95% ban nem jönnek be neked a lányok de van az az 5% ami kivétel.
2023. febr. 2. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nők nem jönnek be szexuálisan, max azt tudom elképzelni, hogy érzelmileg vonzódsz hozzá, megnyerő a személyisége, mindezek mellett szép is. De ez önmagába még nem biszexualitás. Ha szexuálisan vonzódnál hozzá, az lenne az.
2023. febr. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!