Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként hogyan tudnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként hogyan tudnék szexelni lánnyal kíváncsiságból?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt,de csak fejben, komolyabban nem,így soha nem is voltam lányokkal,mék csók sem.Utobbi időben párszor megfordult a fejemben milyen lehet,de komolyabb vonzalom nincs irántuk,nem tudom mennyire érthető😂

2020. jún. 1. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Hát nem tudom, én dettó ilyen vagyok, fiatal lánnyal kipróbálnám, de nincs nagy esély rá, hogy összejöjjön, mivel ezt nem tudnám úgy csinálni, hogy nem mondom el neki, hogy meleg vagyok. Ha elmondanám, lehet kiábrándulna, ha nem, nem akarom, hogy meglepetés érje, pl nem áll fel. No meg randikra biztosan nem hívnám.. Hivatásoshoz alap, hogy nem mennék, ha lenne egy szép csaj barát, akkor szívesen kipróbálnám.
2020. jún. 1. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Akkor inkább bi vagy.
2020. jún. 1. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Abból is az aktív.
2020. jún. 1. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Mi alapján állapítottad meg, hogy aktív?
2020. jún. 1. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Suszter maradjon a kaptafánál.
2020. jún. 1. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Lemész az Alteregóba és ott ismerkedsz lányokkal. Nyilvánvalóan elfogadják a melegeket - azért vannak ott.

Ha fejben érdekel - mármint ha izgat, vágysz rá - akkor biszex vagy, nem meleg. Ha meg nem izgat, nem vágysz rá akkor meg miért akarod csinálni?

2020. jún. 1. 23:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Alterbe nem jarok de lehet majd az lesz akkor😃
2020. jún. 1. 23:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem izgat,ugy mondanam kivancsi vagyok milyen erzes lehet
2020. jún. 1. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez csakis úgy lehetséges ha vannak biszexuális hajlamaid.
2020. jún. 2. 03:11
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 nincs kizárva,hogy vannak...csak a fiúk idáig sokkal jobban megmozgatják a fantáziam (is).
2020. jún. 2. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!