Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudhatom meg biztosra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatom meg biztosra, hogy mi a nemi identitása?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik nekem. Viszont felmerül bennem a kérdés, hogy heteró-e? Mivel igen különleges a sílusa, inkább alter srácnak mondanám és azt is tudom, hogy ez nem jelent semmit, de egyik nap egy mustársárga kord nadrágban volt. Ami valójában baromi jól állt neki, viszont kissé furcsának tartottam.

Valamint a járása is különleges, kissé mozgatja a csípőjét menet közben, és a hanglejtése sem megszokott. Egyfajta nőiesebb vonást figyeltem meg benne. Több ismerősöm is van aki mondta, hogy a viselkedése alapján melegnek modaná, viszont én azért reménykedem, hogy nem az.

Valamint azt is tudom, hogy Taylor Swift az egyik kedvenc előadója.

Ha meglátom mindig kedves és mosolyog. Tudom, hogy ezek a tények nem mérvadóak, viszont elgondolkodtat. Ti mit gondoltok?

2023. febr. 2. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Lehet meleg, de ez mit befolyásolna a te életedben?
2023. febr. 2. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik neked, miért reménykedsz benne, hogy nem meleg?

Egyébként ennyi alapján bármi lehet. Ez eddig elenyészően kevés infó. Ha ki szeretnéd deríteni, kezdj el vele beszélgetni és ha már van egy baráti kapcsolat, hozz fel neki mélyebb témákat is, burkoltan kérdezz rá, figyeld jól meg a gesztusait stb.

2023. febr. 3. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A nemi identitás más. Most azt nem tudod, hogy ő férfi vagy nő?
2023. febr. 14. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Te milyen nemű vagy? Ha fiú vagy, akkor miért abba reménykedsz, hogy nem meleg vagy miért a homoszexuális témakörben írod meg a kérdésedet?
2023. febr. 14. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom melegektől akarja megkérdezni, hogy szerintük meleg-e ez a srác, mert ő nő, és tetszik neki, de tart attól, hogy meleg akit kinézett... :D
2023. febr. 14. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abban reménykedik, hogy nem heterō.
2023. febr. 15. 07:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Abban reménykedek, hogy a srác heteró és nem meleg.

Azért el tudom dönteni, hogy fiú vagy lány, nyugi. (3. válaszoló)

2023. febr. 21. 17:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!