Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan felejtsem el??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el??

Figyelt kérdés
Hogyan felejtsek el valakit? Már hónapok óta nem tudom elfelejteni. Ha meglátom úgy érzem nem bírok vele egy helyen maradni nehogy ránézzek vagy rájöjjön valahogy hogyan érzek. (Mindketten fiúk vagyunk) Annak az esélye hogy ő is meleg lenne nem sok.

2023. jan. 31. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
A legjobb felejtes: egy masik fiu ala kerulni.
2023. jan. 31. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Másik pasival lefeküdni nálam az nem vált be, , megdugtama fél várost. Utána elfoglaltam magam edzés, csoportos sport, haverok nekem nagyon jól bevált.
2023. jan. 31. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nehéz ügy, én is hasonló helyzetben vagyok. Nagyon szerelmes vagyok én is egy fiúba, de sajnos 98% hogy heteró. Próbálom elfelejteni, de nem megy, sajnos nagyon sok időt töltünk együtt. Minél jobban próbálom kerülni, annál inkább ragaszkodik hozzám. Érzem hogy barátként szeret, de ezzel nem nagyon tudok megelégedni. Mostanában folyton vele is álmodom, még alvás közben is ő van az eszemben. :(

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nincs jó módszer erre a problémára. Első körben megpróbálnám kerülni. Ez nekem nem működött, most abban bízom hogy talán jön valaki más, akivel sikerül elfelejtenem. Bár nagyon nehéz így egy kapcsolat felé nyitni, ha a szíved másé.

2023. jan. 31. 19:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindig elhatározom hogy elkerülöm de aztán mindig arra megyek amerre ő mindenről ő jit eszembe.. őszintén sajnálom hogy te is ilyen helyzetben vagy #3 de nincs mit tennem rájöttem hogy nem szabad rá gondolnom és egyszer csak elfelejtem. Azt nem tudom mi lesz a kpacsolataimmal.. köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 31. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Ez csak ilyen platoi?

Majd ha lesz rendes kapcsolatod, rajossz, hogy ez nem szerelem, amit most erzel.

2023. jan. 31. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia kérdező?Hogy vagy?f
2023. febr. 5. 20:06
 7/9 A kérdező kommentje:
6, Szia! Bocsi a késői válaszért..nem változott semmit de biztosan változni fog..gondolom.
2023. márc. 21. 18:14
 8/9 A kérdező kommentje:
5, Igazad lehet
2023. márc. 21. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amugy lehet beszélgetni kéne vele
2023. márc. 21. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!