Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el??
Nehéz ügy, én is hasonló helyzetben vagyok. Nagyon szerelmes vagyok én is egy fiúba, de sajnos 98% hogy heteró. Próbálom elfelejteni, de nem megy, sajnos nagyon sok időt töltünk együtt. Minél jobban próbálom kerülni, annál inkább ragaszkodik hozzám. Érzem hogy barátként szeret, de ezzel nem nagyon tudok megelégedni. Mostanában folyton vele is álmodom, még alvás közben is ő van az eszemben. :(
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nincs jó módszer erre a problémára. Első körben megpróbálnám kerülni. Ez nekem nem működött, most abban bízom hogy talán jön valaki más, akivel sikerül elfelejtenem. Bár nagyon nehéz így egy kapcsolat felé nyitni, ha a szíved másé.
Ez csak ilyen platoi?
Majd ha lesz rendes kapcsolatod, rajossz, hogy ez nem szerelem, amit most erzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!