Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiú vagyok és van egy elvileg heteró srác a suliból aki nagyon tetszik egyszer kétszer szemezünk is valamikor az öltözöbe telibe engem nézett csak ma megláttam és megint egymás szemébe néztünk. Mit csináljak? Lépjek én elöször?
"Mit csináljak? Lépjek én elöször?"
Semmit. Csak nézett ki a fejéből, te meg épp ott voltál. Nem téged bámult. Hetero, te magad mondod. Akkor mit akarsz tőle?
Lehet csak azt látod bele amit te szeretnél látni benne, de lehet van benne valami... ki tudja szerinted a távolból???
Két tanács pajtás:
1) NE kösd az iskolában senki orrára hogy meleg vagy, mert azonnal céltáblává válsz. Ha nem vagy elég tökös hogy megvédd magad akkor nem tenném a helyedben.
2) Ne össze-vissza konspirálgass, hanem beszélgess vele. Csajokról, filmekről, recskáról akármiről. Finoman beleszőve mit gondol a melegekről. Gondolom nem üzengetés formájában akarsz majd dugni vele hanem te magad :D
3. hasznosakat ír
kétesélyes a dolog, lehet, hogy nem hetero csak nem akarja vállalni, akkor összejöhet akár kapcsolat is (te mit akarnál?)
de az is lehet, hogy csak ki akarja próbálni, akkor nagyot koppanhatsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!