Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik típusba tartozol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusba tartozol?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy párod, egy fiú/férfi az életedben, hogyan viszonyulnál hozzá, melyik személyiség típus áll hozzád a legközelebb?

2023. jan. 30. 18:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo en sem vagyok egy ezermester, de azert…:DD mondjuk kerj meg azert valakit, hogy valami faanyaggal alljon keszenletben, ha esetleg ki kene szedni az aramkorbol😂 mondjuk te szerintem nem esetlen vagy, hanem on es kozveszelyes😂😂😂
2023. jan. 30. 21:11
 12/26 A kérdező kommentje:

Igen, amúgy tényleg az vagyok 😂 Gyalog sem tudok közlekedni, még jó hogy nincs jogsim 😅

Amúgy pont egyedül vagyok itthon, szóval... Talán egyszer majd rám találnak 😅

2023. jan. 30. 21:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért óvatosan kérdező :)
2023. jan. 30. 21:21
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha fizikai értelemben vesszük, akkor a második. Én inkább azt szeretem, ha valaki karjaiban biztonságban érezhetem magam és megvéd bármitől.

Természetesen ezt én is megteszem érte, de ha a fizikai erő a döntő, akkor valószínűleg alul maradnék.

Én inkább a gondoskodó és ápolgató vagyok. Aki rendszetesen főz és rendezi a másikat, hogy márpedig húzza össze a kabátját ha kimegy az utcára.😆

Vagy vegyen sapkát és ne macsóskodjon előttem, mert engem már nem kell lenyűgöznie, ígyis úgyis az övé vagyok.

Én inkább abban nyújtanék biztonságot, hogy bármikor elmondhatja mit érez, milyen napja volt, bármikor lehet gyenge előttem és sebezhető. Igyekszem újra feltölteni energiával és jókedvvel.

2023. jan. 30. 23:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy klónod, 14-es válaszoló,akkor nagyon hálás lennék,ha hozzám irányítanád - de tényleg !

2023. jan. 31. 00:20
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Itt mindenki beadja, hogy o az alompasi, meg tokeletes, a valo eletben meg kiderul altalaban mindenkirol, hogy egy pszicho, ket szot nem lehet valtani normalisan stb. Majd szoljatok ha felebredtetek..
2023. jan. 31. 05:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Jaj nagyon kedves tőled #15-ös😊

Mindenképpen így lesz!

2023. jan. 31. 11:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szinte szóról szóra a #14 vagyok én is. Azért ezt jó olvasni, hogy van még ilyen :))
2023. jan. 31. 14:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a 18-as klónját is szeretném, Valentin napra:)

#15 és 1

2023. jan. 31. 14:27
 20/26 anonim ***** válasza:
79%
19 es. Te is küldheted akkor a klónodat akiről lehet gondoskodni :)
2023. jan. 31. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!