Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusba tartozol?
Igen, amúgy tényleg az vagyok 😂 Gyalog sem tudok közlekedni, még jó hogy nincs jogsim 😅
Amúgy pont egyedül vagyok itthon, szóval... Talán egyszer majd rám találnak 😅
Ha fizikai értelemben vesszük, akkor a második. Én inkább azt szeretem, ha valaki karjaiban biztonságban érezhetem magam és megvéd bármitől.
Természetesen ezt én is megteszem érte, de ha a fizikai erő a döntő, akkor valószínűleg alul maradnék.
Én inkább a gondoskodó és ápolgató vagyok. Aki rendszetesen főz és rendezi a másikat, hogy márpedig húzza össze a kabátját ha kimegy az utcára.😆
Vagy vegyen sapkát és ne macsóskodjon előttem, mert engem már nem kell lenyűgöznie, ígyis úgyis az övé vagyok.
Én inkább abban nyújtanék biztonságot, hogy bármikor elmondhatja mit érez, milyen napja volt, bármikor lehet gyenge előttem és sebezhető. Igyekszem újra feltölteni energiával és jókedvvel.
Ha van egy klónod, 14-es válaszoló,akkor nagyon hálás lennék,ha hozzám irányítanád - de tényleg !
Jaj nagyon kedves tőled #15-ös😊
Mindenképpen így lesz!
Akkor a 18-as klónját is szeretném, Valentin napra:)
#15 és 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!