Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik típusba tartozol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusba tartozol?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy párod, egy fiú/férfi az életedben, hogyan viszonyulnál hozzá, melyik személyiség típus áll hozzád a legközelebb?

2023. jan. 30. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Gondoskodó, védelmező típus vagyok, erőt és biztonságot szeretnék nyújtani a páromnak
Inkább bátortalan, esetlen vagyok, olyan társra vágyok, aki mellett biztonságban érezhetem magam
46 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút az első,és nagyon szeretem ha van,aki ezt értékeli.

Persze,nem gyerekként bánnék a párommal,de megvédeném és kiállnék érte,a saját családjával szemben is.

Az egyik volt páromnál utóbbira több példa is volt.

2023. jan. 30. 18:43
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Bátortalan és esetlen vagyok, de attól még én is gondoskodnék, illetve nyújtanám a biztonságot. Miért nincs ilyen opció? 😆
2023. jan. 30. 18:50
 3/26 A kérdező kommentje:
Jó igen, a gondoskodás kölcsönös egy egészséges párkapcsolatban szerintem is. De, ahj.. Szóval van aki jobban szeret gondoskodni talán. Van akit jó érzéssel tölt el, ha a párja számíthat rá és ő lehet a biztos pont, mert amúgy én kicsit életképtelen vagyok és ügyetlen. Nehéz ezt most leírni, kicsit fáradt az agyam 😅 A lelki biztonság nyújtás is kölcsönös persze, inkább fizikailag gondoltam. Hogy a párod karjaiban biztonságban érzed magad, mert ő veled van, nem érhet semmi baj.. Ilyesmi 😅
2023. jan. 30. 18:57
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
A második :)
2023. jan. 30. 19:46
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló akkor melletted jó lehet :)
2023. jan. 30. 19:46
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát,kedves 5-ös, ezt nem nekem kell eldönteni:)

2023. jan. 30. 20:08
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor aki veled van az biztos jól érzi magát? :)
2023. jan. 30. 20:11
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez így a két szélső érték - a legtöbb embernél nem ennyire fekete/fehér.

Egy normális párkapcsolatban mindkét fél számíthat a másik segítségére vagy gondoskodására.

És ugyanígy mindenkinek jól esik a másik gondoskodása amikor baj vagy probléma van.

2023. jan. 30. 20:13
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Az elso hozzaszolas annyira szep. Nalam kulon betalalt, mindig is ilyen sracrol fantazialtam es ilyent kepzeltem magam melle:))) DE az almok szar dolgok tudnak lenni😂Amugy eleg nagyszaju, vehemens ember vagyok, tehat ha a partnerem nalam esetlenebb lenne, akkor kvazi papucs lenne😂
2023. jan. 30. 20:40
 10/26 A kérdező kommentje:
Én az előbb villanykörtét akartam cserélni, a vége valahogy letört és benn maradt, ki akartam szedni és megrázott az áram 😅😅 Nem volt kellemes érzés, de utána kicseréltem 💪🏻
2023. jan. 30. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!