Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek!Meg vagytok elégedve Magyarországon a az embereknek a melegek iránti elfogadásával?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 09:02
3/12 anonim válasza:
Nem, túl sok a kretén érdeklődő, mint te, aki naponta teszi fel a "melegek" felszólítású unalmas, együgyű kérdéseit.
5/12 anonim válasza:
Nem izgat különösebben, mi a sok bugris véleménye. Én tőlük függetlenül vagyok az, aki, és olyan, amilyen.
6/12 steven95 válasza:
Előbb tisztázni kellene hogy egyesek mit tekintenek elfogadásnak, mert a képmutatás nem az.
7/12 anonim válasza:
Igen! Viszont a képet a bigezsoltok, lmbtqxyz aktivisták rontják!
8/12 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Legalábbis ha az egész országot nézzük. Részletezhetném, hogy miért nem, de úgy gondolom felesleges. Aki érintett az úgyis tudja mikre gondolhatok.
9/12 anonim válasza:
Hogy romlik a helyzet, az elsősorban az lmbtqxyz-aktivistáknak köszönhető! Azokat kellene a melegeknek ignorálniuk, hogy eltűnjenek a szem elől!
10/12 anonim válasza:
Én valahogy nem így látom. Nekem inkább úgy tűnik, hogy a hitvány politikusok felhasználják a felvonulást arra, hogy összeugrassza az embereket. Mindig kell valami amin lehet utálkozni, gyűlölködni nehogy a nép az éppen tényleges problémákon gondolkozzon (egészségügy, oktatás, bérek stb.). Eddig már felhasználták erre a migránsokat, abortuszt, gyerekteleneket, orvosokat és még pár egyebet ami nem jut az eszembe. Az LMBTQ-t is ezért démonizálja a politika. Komolyan mondom, maguk a politikusok csinálják a legnagyobb reklámot, folyton róluk beszélnek. Ha nem beszélnének róla a TV-ben akkor a legtöbb embernek fogalma se lenne mi is az az LMBTQ. Még azt is sikerül elérniük, hogy még a melegek is megutálják őket, gondolva, hogy ha nem lennének akkor nem támadnának meg minket, de én úgy gondolom, hogy ha nem is lenne akkor is megtalálnák a módját hogyan gyűlöltessenek meg minket az együgyű emberekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!